iOS 12'de kullanıcıların en çok seveceği özellikler - Haberler - indir.com

iOS 12'de kullanıcıların en çok seveceği özellikler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-27 00:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Apple, İOS 12 kullanıcılarına işletim sisteminde sunduğu özellikleri ve bunların içerisinde çok seveceğiniz özelliklerden sizler için bahsedeceğiz.

Apple, mobil işletim sisteminin yeni sürümün olan İOS 12'yi sunduğu zaman kullanıcı kitlesi umduklarını bulamamışlardı. Çünkü İOS 12 çıkmadan önce bile beklentiler bir hayli yükselmişti. Ancak yeni sürüm çok şaşırtıcı özellikleri barındırmıyordu. İOS 12 kullanıcıların telefonlarında hataları düzeltme, pürüzleri gidermeye odaklanacak bir işletim sistemi sürümü olacaktı. Ancak bu sürümün işe yaramaz bir sürüm olmadığı da bir gerçek. Kullanıcı kitlesinin son model bir İphone veya düşük model bir iPhone kullanması hiç fark etmeden İOS 12 sürümü telefonlarda performans yüksekliği sağlayarak her modelde performansların %50 oranında arttıracak. Bu oran sayesinde de uygulamamlar güzel bir şeklide çalışacak. Bunun yanı sıra diğer özellik ise iPhone kullanıcıların şarj tüketimi önemli ölçüde azalacak.

Bir Reddit kullanıcısının oluşturduğu başlık dikkatlerden kaçmadı. Kullanıcının " İOS 12 ' de ki en iyi yeni özellik" başlığı ile birçok kullanıcı kitlesine duyurmuş olduğu özellik 2 faktörlü kimlik doğrulamasını uğraştırıcı bir güvenlik tedbiri olmaktan çıkarıyor. Bir servisi kullanacağınız vakit iki faktörlü kimlik doğrulamasında kullanıcının siz olduğundan emin olunması için SMS ile mesaj kutunuza mesaj gönderiliyor ve o mesaja girip kopyalayıp tekrardan kimlik doğrulama sayfasına girmeniz gerekiyordu. Uzun süren bu işlemlerden sonra şimdi ise Apple iki faktörlü kimlik doğrulamasını yapacağınız zaman o SMS ile gönderdiği şifreyi direk karşınıza çıkarıyor. Kullanıcıların yapması gereken tek şey ise ekrana çıkan kutucuğa dokunmak olacak. İOS 12 sürümünün bu iki özelliği de sevilen özellikler içerisinde yer alacağa benziyor. Sürümü deneyen kullanıcılar fayda gördüklerini ve işlerini kolaylaştıran bir özelliği yeni sürümde bulundurduğunu belirtiyorlar.





PAYLAŞ