iOS 12'de H harfi hatası sinir bozuyor! - Haberler - indir.com

iOS 12'de H harfi hatası sinir bozuyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-20 10:30:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz günlerde kullanıma sunulan Apple'ın mobil cihazlarda kullandığı yeni işletim sistemi iOS 12'de H harfinin olmadığı ortaya çıktı. Bu sorunun sadece rehberde olmadığını fark eden kullanıcılar duruma oldukça kızmış. 

iOS 12'de H harfi hatası sinir bozuyor!

Apple firmasının mobil cihazlarında kullandığı işletim sistemi olan iOS 12, birçok kullanıcı tarafından merakla bekleniyordu. Birkaç ay önceden Beta aşamasında kullanıma sunulan bu işletim sisteminde ortaya çıkan bir hata kullanıcıları sinirlendiriyor. Milyonlarca kişi tarafından cihazlara yüklenen iOS 12'de rehber kısmında "H" harfi bulunmuyor. Bu yüzden bu harf ile başlayan isimler hızlı erişim kısmındaki kişilerde gözükmüyor. Ancak kişileri açtığınızda bu isimleri bulabiliyorsunuz.  Hatanın sebebinin ne olduğu bilinmiyor ancak bu aralar Apple, işletim sistemleriyle ilgili bir sorun yaşıyor olabilir. Çünkü geçtiğimiz günlerde birkaç satırlık kod dizisi iOS cihazları tekrar başlatmaya zorluyordu. Araştırmacılar bu kodu zararlı bir şekilde kullanmadı fakat böyle kodlar geliştirilerek cihazlarımızdan bilgiler çalınabilir.

Apple teknik servis ücretler belli olduApple teknik servis ücretler belli oldu

Apple, bu harf hatasıyla ilgili önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan bir güncelleme ile bu sorunun kapatılacağını belirtti. Fakat o güncelleme gelene kadar rehberde "H" harfini bulamayacaksınız.  Ancak elinizle ilerleyerek "H" harfini bulabilirsiniz.


Baştan tasarlanan yeni Apple Watch Series 4Baştan tasarlanan yeni Apple Watch Series 4
iPhone Xr, Apple'ı zarara sokabiliriPhone Xr, Apple'ı zarara sokabilir
iPhone olmadan Apple Watch ile müzikler nasıl kontrol edilir?iPhone olmadan Apple Watch ile müzikler nasıl kontrol edilir?

PAYLAŞ