iOS 12.1.3 güncellemesi, beraberinde bir hata getirdi - Haberler - indir.com

iOS 12.1.3 güncellemesi, beraberinde bir hata getirdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-24 11:47:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Kısa bir süre önce yayınlanan yeni iPhone güncellemesi 12.1.3, güncellemeyi kullanan iPhone kullanıcılarının bir hata ile karşılaşmasına neden oldu.

Apple, her yıl yeni bir sürüm ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor ve yıl içerisinde de yeni sürümünün güncellemelerini kullanıcılarına sunmaya devam ediyor. Bilindiği üzere teknoloji devi kullanıcılarına en son iOS 12 sürümünü sunmuştu. Sürüme gelen yan güncellemelerden biri olan12.1.2 ile birlikte, bu güncellemeyi indiren iPhone kullanıcıları pek çok sorunla da karşılaştı. Şirket, bu sorunların giderilebilmesi için, bir yeni güncellemesi olan 12.1.3’ü kısa bir süre önce yayınladı. Hataları düzeltmek için yayınlanan 12.1.3, beraberinde yeni bir hatayı getirdi. 12.1.3’ün sahip olduğu hata, güncellemeyi edinen milyonlarca iPhone kullanıcısında görüldü.

Apple Yeni iPhone Modeli İle Dizüstü Bilgisayar Çalıştıracak

Sorunları gidermek için yayınlanan 12.1.3 güncellemesi, daha büyük sorunlara neden oldu

12.1.2’den sonra yaşanan hataları gidermek için, Apple’ın kullanıcıların sunduğu yeni güncelleme 12.1.3, kullanıcıların daha büyük bir sorunla karşılaşmasına neden oldu. Reddit ve Twitter gibi sosyal platformlarda dile getirilen soruna göre, 12.1.3 güncellemesinin cihaza yüklenmesinin ardından, hücresel veri sinyali sonlandırılıyor. ABD’li operatör Sprint, daha öncesinde iPhone X, Xs, Xs Max ve XR kullanıcıları yeni güncelleme yayınlandıktan sonra, ağ sorunu yaşayabileceklerini söylemişti. Bazı AT&T abonelerinin şikayetlerine bakıldığında da benzer sorunların yaşandığı görüldü. Şu an için sorunun, ABD dışındaki operatörlerde görülüp görülmediği bilinmiyor. Apple’dan henüz konuya dair bir açıklama da gelmiş değil.





PAYLAŞ