iOS 12.1.1, Facetime şikayetlerini çözmek için uğraşıyor - Haberler - indir.com

iOS 12.1.1, Facetime şikayetlerini çözmek için uğraşıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-06 10:30:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Apple'ın işletim sistemi olan iOS'un 12.1.1 güncellemesi yayınlandı. Bu güncelleme ile birlikte iOS 12 ile gelen ve oldukça konuşulan iyileştirmeler ve düzeltmeler içeriyor.  Özellikle de iOS 12.1.1, Facetime şikayetlerini çözmek için uğraşıyor.

iOS 12.1.1, Facetime şikayetlerini çözmek için uğraşıyor

Bu güncelleme ile birlikte gelen en dikkat çekici özellik, görüşmeler sırasında Live Photo çekiminin kaldırılması ve kamera değiştirme düğmesinde erişimin menü arkasına gizlenerek zorlaştırılması gibi değişikliklerin getirildi FaceTime özelliği olmuştu. En son gelen iOS güncellemesi ile beraber bu konu hakkında gelen şikayetlerin tümü çözülecek. Kamera değiştirme düğmesi ana ekrana geri gelecek ve ayrıca Sessize Al, Efektler ve Görüşmeyi Bitir düğmeleri de yanına gelecek. Ayrıca FaceTime aramaları sırasında LivePhoto çekimi de geri getirilecek.

Apple'dan iPhone XR Satış Rakamları AçıklandıApple'dan iPhone XR Satış Rakamları Açıklandı

Android telefonlar 5G teknolojisine geçiş yaparken, Apple sadece izleyecek

Gelen güncellemede diğer önemli değişikler arasında iPhone XR, Xs ve Xs Max için daha fazla mobil operatörde eSIM içeren Çift SIM desteği de bulunuyor. Bu üç yeni iPhone cihazında bulunan eSIM desteği şuan için Türkiye üzerinde satılan cihazlarda bulunmayacak. İlerleyen zamanlardaki belki bizim ülkemizde satılan cihazlara da gelebilir. Diğer bir yandan ise iOS 12.1.1 ile birlikte iPhone XR modelinde haptic touch bildirim önizleme özelliği de geliyor. Görsel sesli mesaj indirme ile ilgili sorunlar, Face ID özelliğinin geçici olarak devredışı kalması gibi sorunlarda düzeltilecek. Yeni gelen bu güncellemeyi cihazlarınıza kurmanız şu anda mümkün.


iOS 12 Apple Cihazların Yüzde 75'ine EriştiiOS 12 Apple Cihazların Yüzde 75'ine Erişti
iPhone Xs Max, Xs ve XR Apple Türkiye Fiyatları AçıklandıiPhone Xs Max, Xs ve XR Apple Türkiye Fiyatları Açıklandı
Apple Airpods 2'den beklenen haber geldiApple Airpods 2'den beklenen haber geldi

PAYLAŞ