iOS 12.1 İle Beraber Beklenen Özellik Geliyor - Haberler - indir.com

iOS 12.1 İle Beraber Beklenen Özellik Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-04 13:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Apple’ın uzun bir süre önce duyurusunu gerçekleştirmiş olduğu yeni bir özelliği iOS 12.1 güncellemesi ile kullanıcılara sunulacak. iOS 12 güncellemesinin tüm kullanıcılara verilmesinin üzerinden neredeyse 1 aylık bir süre geçti. Birçok yeni özellik ile beraber gelen iOS 12 sonrasında şimdi ise yeni özelliklere sahip olan iOS 12.1’in detayları belli olmaya başladı. Geçtiğimiz Şubat ile beraber duyurulan Apple’ın yeni emojileri yeni açıklamaya göre beta süreci ile beraber güncellemenin ve bu özelliğin gelmesi bekleniyor. Kullanıcıların beklemiş olduğu bu yeni emojileri iOS 12.1 Beta sürecinde görebileceğiz. Yeni emojiler arasındaki en dikkat çekici olanı ise kızıl saçlı emoji oluyor.

iOS 12.1 Yeni Emojiler

iOS 12 Hakkında Bilmeniz Gereken Her ŞeyiOS 12 Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Yeni emoji güncellemesi uzun bir süredir bekleniyordu. Apple’ın emoji konusundaki titiz yaklaşımı bilinirken, Apple’ın yeni tanıtmış olduğu emojiler sonrasında rakip şirketlerden benzer emoji taarımları görmeye başlıyoruz. Apple ise bu yeni emojilerini cihazları için en uygun hale getirip güncelleme ile kullanıcılarına sunuyor. Gelin şimdi Apple’ın tanıtımını gerçekleştirmiş olduğu bu yeni emojiler de neler var bakalım.

En dikkat çekici ve beklenen emoji kızıl saçlı ikon haricinde kıvırcık saç, beyaz saç gibi farklı emojileri görüyoruz. Hayvanlar bölümünde ise sivrisinek emojisi en dikkat çekici olurken yüz ifadeleri tarafında buz gibi görünüme sahip yüz ve süper kahramanların en beğenilen emojilerden olması bekleniyor. Ayrıca yeni gelen bu emojiler arasında Apple nazar boncuğu da tasarlamış durumda. iOS 12.1 güncellemesinin en dikkat çekici özelliği olacak olan emojiler merakla bekleniyor. Beta kullanıcıları tarafından erken deneyimlenebilecek olan emojiler özelliği haricinde çeşitli iyileştirmeler ve yazılım tarafında yer alan ufak hatalarında giderilmesi bekleniyor. iOS 12.1’in kesin olarak ne zaman yayınlanacağı ise henüz belli olmuş değil.


iOS 12.1 ile Beraber Portre Modu CoşacakiOS 12.1 ile Beraber Portre Modu Coşacak
Hayat Kurtaran Kritik iOS 12 Özelliğini Biliyormusunuz?Hayat Kurtaran Kritik iOS 12 Özelliğini Biliyormusunuz?

PAYLAŞ