iOS 12.1 Grup FaceTime Özelliği nasıl kullanılır? - Haberler - indir.com

iOS 12.1 Grup FaceTime Özelliği nasıl kullanılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-15 12:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Soru-Cevap

iOS 12.1 sürümü ile birlikte kullanıma sunulan Grup FaceTime kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarmış durumda. Peki, Grup FaceTime özelliği nasıl kullanılır? İşte detaylar.

iOS 12 işletim sistemi tanıtıldığında, yeni güncellemenin ciddi özellikler sunacağını sanmıştık fakat Apple Final sürümde bazı özellikleri erteledi. Bunların en önemlisi ise Grup FaceTime özelliği oldu. iOS 12.1 güncellemesi ile Grup FaceTime özelliği geri geldi. Peki, bu özellik nasıl kullanılıyor?

Apple, yeni iPhone'larını rahatsız eden hataları düzeltmek için iOS 12.0.1 sürümünü yayınladıApple, yeni iPhone'larını rahatsız eden hataları düzeltmek için iOS 12.0.1 sürümünü yayınladı

Grup FaceTime nasıl kullanılır?

Grup FaceTime yapabilmek adına kullanıcıların aşağıdaki adımları takip etmesi yeterli.

İlk olarak FaceTime’a giriş yapın.

Bu bölümde karşınıza kimle görüşme yapmak istediğiniz sorulacak. Bu ekranda isterseniz rehberiniz üzerinden seçim yapabilir, isterseniz de rehberde kaydı bulunmayan kişilerin numarasını girerek ekleme işlemi yapabilirsiniz. 

Burada unutulmaması gereken en önemli detay Grup FaceTime özelliğinin 32 kullanıcı ile sınırlandırılması. Bu nedenle 32 kullanıcıya kadar dilediğiniz gibi kullanıcı ekleme yapabilirsiniz.

Seçim sonrasında video sekmesi ile birlikte görüşmenizi başlatabilirsiniz. Görüşmenin başlaması ile birlikte eklenen kişilere Grup FaceTime üzerinden bir davet ekranı gösterilecektir. Bu davetin kabul edilmesi ile birlikte kullanıcılar Grup FaceTime görüşmesine dahil olabilir.

iOS 12'de iPhone'un Kendi Uygulamaları Tamamen Nasıl Silinir?


iOS 12.0.1 resmen sunuldu!iOS 12.0.1 resmen sunuldu!
iOS 12 versiyonu neden şikayet alıyor?iOS 12 versiyonu neden şikayet alıyor?
Apple'dan iOS 12 İstatistikleri AçıklandıApple'dan iOS 12 İstatistikleri Açıklandı

PAYLAŞ