iOS 12.0.1 resmen sunuldu! - Haberler - indir.com

iOS 12.0.1 resmen sunuldu!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-09 14:40:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Apple tarafından yapılan son güncelleme ile birlikte iOS 12.0.1 resmen duyuruldu. Peki, yeni versiyonda neler var, Apple neleri değiştiriyor?

iOS işletim sistemini adım adım güncelleyerek geliştiren Apple, sistemin iOS 12.0.1 versiyonunu da yayınladı. Yapılan resmi açıklama ile birlikte yeni versiyonunu duyurusu yapılırken yeni versiyonda yer alan yeni özelliklere ve değişikliklere dair de detaylı bilgiler paylaşıldı.

iOS 12.1 ile Beraber Portre Modu CoşacakiOS 12.1 ile Beraber Portre Modu Coşacak

iOS 12, Ekran Süresi Özelliği Nasıl Kullanılır?

iOS 12.0.1’de neler var?

iOS'un 12.0.1 sürümü ile birlikte Apple’ın en çok odaklandığı noktalardan birisi kablosuz şarj. Özellikle iPhone X kullanıcılarının kablosuz şarj özelliğini kullanma noktasında yaşadığı sorunların ardından bu alana yönelen Apple, yeni güncelleme ile birlikte kullanıcıların kablosuz şarj konusundaki sorunlarını ortadan kaldırmayı hedefliyor. Bu açıdan güncelleme sonrasında iPhone X kullanıcıları tarafından yapılacak geri dönüşler oldukça önemli.

Apple söz vermişti!

Apple tarafından geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan resmi açıklamalarda şarj konusundaki sorunların giderileceğine dair önemli açıklamalar yapılmıştı. Bu sorunun kısa süre içerisinde giderileceğini söyleyen Apple, yeni hafta itibari ile iOS 12.0.1 versiyonunu da sundu. Kullanıcılar tarafından raporlanan soruna göre uyku modunda cihaz şarj problemi yaşıyordu. Yeni güncelleme ile birlikte bu sorunun giderildiği resmi olarak belirtilse de kullanıcılar tarafından kesin olarak onaylanan bir durum söz konusu değil.

iOS 12 Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Tüm sorunlar giderilemedi

iOS 12 için yapılan paylaşımlarda pek çok alanda hata yaşandığı belirtilmişti. Özellikle ön kamerada çekilen fotoğraflarda bazı efektlerin çalışmaması, yeni güncelleme ile birlikte giderilmesi istenen sorunların başında geliyordu. Fakat iOS 12.0.1 ile birlikte Apple bu konuda herhangi bir değişiklik yapmayı uygun görmemiş. iOS 12.0.1 sürümü sonrasında Apple tarafından ne kadar başarılı bir sürümün sunulduğu net olarak görülecek. Şimdi gözler güncelleme sonrasında kullanıcı raporlarına çevrilmiş durumda.

Bazı iPhone Cihazlarda Yer Almayacak iOS 12 Özellikleri


Hayat Kurtaran Kritik iOS 12 Özelliğini Biliyormusunuz?Hayat Kurtaran Kritik iOS 12 Özelliğini Biliyormusunuz?
iOS 12.1 İle Beraber Beklenen Özellik GeliyoriOS 12.1 İle Beraber Beklenen Özellik Geliyor
Apple, yeni iPhone'larını rahatsız eden hataları düzeltmek için iOS 12.0.1 sürümünü yayınladıApple, yeni iPhone'larını rahatsız eden hataları düzeltmek için iOS 12.0.1 sürümünü yayınladı

PAYLAŞ