iOS 12 versiyonu neden şikayet alıyor? - Haberler - indir.com

iOS 12 versiyonu neden şikayet alıyor?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-09 16:20:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Apple tarafından sunulan iOS 12 şu ana kadar kullanıcılarda tam anlamıyla memnuniyet yaratamadı. Peki, iOS 12’in bu kadar çok eleştiri ve şikâyet almasındaki neden ne?

Apple’ın kullanıma sunduğu iOS 12 için hatalar bitmiyor. Kullanıcıların büyük bir bölümü yeni sürüm için eleştirileri arka arkaya yaparken, her geçen gün yeni bir sorunun daha tespit edilmesi hem Apple hem de kullanıcılar adına rahatsız edici bir durum olarak değerlendiriliyor.

Hayat Kurtaran Kritik iOS 12 Özelliğini Biliyormusunuz?Hayat Kurtaran Kritik iOS 12 Özelliğini Biliyormusunuz?

iOS 12 Kullanıma Sunuldu, İşte Gelen Yenilikler

 iOS 12 ile birlikte batarya problemi başladı

iOS 12 için son olarak açıklanan sorun ise batarya oldu. iOS 12 güncellemesini alan kullanıcıların büyük bir bölümünde yaşanan bu sorun, bataryanın çok daha hızlı bir şekilde tükenmesine neden oluyor. Reddit gibi pek çok dijital platformda dile getirilmeye başlanan bu sorunlara kısa süre içerisinde çok fazla desteğin olması Apple’ın iOS 12 ile birlikte batarya sorununu da çözmesi gerektiğini ortaya çıkarırken pek çok kullanıcı bu durumdan oldukça rahatsız.

iOS 12'de iPhone'un Kendi Uygulamaları Tamamen Nasıl Silinir?

Yapılan değerlendirmelerde bataryanın eskiye oranla yüzde 50’ye varan hızla tükendiği ifade edilirken, normal şartlarda telefonunu günde 1 defa şarj eden kişilerin gün ortasında yeniden şarj sorunu yaşamaya başladığı belirtildi. Üstelik mevcut sorun sadece iPhone modellerinde yaşanmıyor. Yapılan bildirimlere göre iPhone dışında iPad kullanıcıları da aynı dertten mustarip. iPad kullanıcıları tarafından yapılan değerlendirmelerde geceleri boşta kalan iPad’in normalde yüzde 1 oranında şarj kaybettiği fakat yeni güncelleme sonrasında boşta kalma sırasında dahi yüzde 30’a varan bir düşüş yaşandığı ifade edildi.

Konu ile ilgili Apple cephesinden herhangi bir yanıt gelmezken yeni güncellemeler ile birlikte bu büyük problemin çözülmesi bekleniyor.

iOS 12'deki Hemen Beğeneceğiniz 5 Özellik


iOS 12.1 İle Beraber Beklenen Özellik GeliyoriOS 12.1 İle Beraber Beklenen Özellik Geliyor
Apple, yeni iPhone'larını rahatsız eden hataları düzeltmek için iOS 12.0.1 sürümünü yayınladıApple, yeni iPhone'larını rahatsız eden hataları düzeltmek için iOS 12.0.1 sürümünü yayınladı
iOS 12.0.1 resmen sunuldu!iOS 12.0.1 resmen sunuldu!

PAYLAŞ