iOS 12 Public Beta 2 yayında! - Haberler - indir.com

iOS 12 Public Beta 2 yayında!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-06 13:15:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

WWDC 2018 etkinliğinde tanıtımının ardından iOS 12 Beta 3 sürümünü yayınlayan Apple, iOS 12 için test sürecinin devam ettiğini duyurdu. Arasından çok fazla süre geçmedi hemen bu seferde iOS 12 Public Beta 2 sürümü yayınlandı. iOS 12 Public Beta 2 sürümünü bilmeyen okurlarımız için şöyle anlatayım; Public Beta sürümlerinin adından da anlayacağınız üzere, diğer normal beta sürümlerinden farklı olarak herhangi bir geliştirici hesabına ya da UDID kaydına ihtiyaç duymaksızın halka açık sürümler olduğunu siz değerli okurlarımıza belirtmek isterim.

Yeni Beta sürümü ile hangi özellikler yenileniyor?

Bu haftanın başında yayınlanan iOS 12 Beta 3 ile aynı yenilikleri taşıyan Public Beta 2, kullanıcılara aynı özelliği sunuyor. Bu özelliklerin en başında ise GPS ve CarPlay hatalarının giderilmesi geliyor. San Francisco ve Bay Area ile kısıtlı olan Apple Haritalar uygulaması için yeni haritalandırma verileri kullanıma sunuldu. iPad için Sesli Notlar uygulamasının arayüzü kullanıcılar için yenilendi. Kullanıcılar için Konumu Paylaş seçeneği Ayalar menüsünden ulaşmak daha kolay bir hale getirildi. Aynı zamanda iPad kullanıcılarının eskiye oranla bildirim merkezinden daha kolay ve etkin bir şekilde kullanabilmesi için kullanım kolaylaştırıcı iyileştirmeler yapıldı.

iOS 12 Public Beta 2 sürümünü telefonunuza nasıl yüklersiniz?

Şayet sizde iOS 12 Public Beta 2'yi cihazınıza yüklemek için hesabınız ile Beta Yazılım Programı'na kayıt olmanız gerektiğini sizlere duyuralım. Size söylediğimiz işlemleri sırasıyla gerçekleştirdikten sonra Aylar bölümüne gelerek 'Genel' sekmesini seçip, 'Yazılım Güncelleme' bölümünden iOS 12 Public Beta'yı indirebilirsiniz.

iOS 12 sürümünü destekleyen cihazlar;

iPad Air

iPad Air 2

iPad Pro

iPad 9.7

iPad mini 2

iPad mini 3

iPad mini 4

iPod touch 6th

iPhone 5s

iPhone SE

iPhone 6/6 Plus

iPhone 6s/6s Plus

iPhone 7/7 Plus

iPhone 8/8 Plus

iPhone X





PAYLAŞ