iOS 12 ne zaman yayınlanacak? - Haberler - indir.com

iOS 12 ne zaman yayınlanacak?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-05 10:30:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Merakla beklenen iOS 12’nin yayınlanacağı tarih, daha önceki sürümlerin yayınlanma tarihlerinden yola çıkarak tahmin edildi.

Apple bu yıl kullanıcılarıyla yeni sürümü iOS 12’yi buluşturmaya hazırlanıyor. iOS 12’nin geliştiriciler için beta sürümü geçtiğimiz ay içerisinde yayınlanmıştı. iOS 12 ile birlikte gelecek olan pek çok yeniliğin olması, kullanıcıların yeni sürümü daha da heyecanla beklemesini sağlıyor. Fakat Apple, ısrarla yeni sürümü kullanıcılarla ne zaman buluşturacağı yönünde bir açıklama yapmıyor. Apple açıklama yapmasa da önceki sürümlerin yayınlanma tarihinden yola çıkarak, iOS 12’nin ne zaman çıkacağına ilişkin tahmin yürütüldü.

iOS 12 Beta sürümü iPhone X Plus'ın tasarımı hakkında biraz fikir verdiiOS 12 Beta sürümü iPhone X Plus'ın tasarımı hakkında biraz fikir verdi

iOS 12 Eylül ayının ortasında yayınlanabilir

Önümüzdeki günlerde teknoloji dünyasının büyük bir merak içerisinde beklediği yeni iPhone’lar gün yüzüne çıkacak. 12 Eylül tarihinde tanıtılacak olan iPhone’ların, aynı zamanda iOS 12’nin de habercisi olduğunu söylemek mümkün. 12 Eylül’de yeni iPhone’ların tanıtılmasından bir hafta sonra iOS 12’nin de yayınlanacağı tahmin ediliyor. Bunun nedeni ise Apple’ın daha önceki sürümleri yayınlama tarihleri. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ın tanıtıldığı tarihi hatırlamak gerekirse 7 Eylül’dü. iOS 10 da 13 Eylül Salı günü kullanıcılara sunuldu. Geçtiğimiz yıl yine 12 Eylül’de tanıtılan iPhone X, iPhone 8 ve 8 Plus’ın ardından da iOS 11 19 Eylül Salı günü çıktı. Bu tarihlerden yola çıkarak, yeni iPhone’ların 12 Eylül’de tanıtılmasının ardından, iOS 12’nin de 18 Eylül Salı günü çıkması bekleniyor.


Apple iOS 12 yedinci Beta'yı yayınladıApple iOS 12 yedinci Beta'yı yayınladı

PAYLAŞ