iOS 12 İle Apple Yazılım Stratejisi Tamamen Değiştiriyor - Haberler - indir.com

iOS 12 İle Apple Yazılım Stratejisi Tamamen Değiştiriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-13 16:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji lideri Apple'ın yeni iOS 12 sürümü ile beraber mobil işletim sisteminde köklü değişikliklere gitmesi bekleniyor. Şirketin bu köklü değişikliklere ise iOS 12 ile başlayacağı belirtiliyor. Özellikle son dönemlerde işlemci hız düşürmesi ile yoğun eleştiriler altında kalan Apple'ın güvenlik açıkları ve bu tüm problemlere yeni güncelleme ile bir son vermesi bekleniyor. Bu noktada şirket büyük yenilikler ve değişikliklere giderek 2018 yılında mevcut performans ve deneyim seviyesini geliştirerek en üst seviyelere eriştireceği belirtiliyor.

2018'de başlayacak olan bu performans iyileştirmeleri ve köklü değişikliklerin iOS 12 ile beraber tamamen işlerin yoluna sokulması düşünülüyor. Boomerang kaynaklı habere göre iki yıllık bir yol haritası çizen Apple'ın bu noktada iOS ve macOS yönlerinde ciddi ve önemli geliştirmelerin yapılacağı gözüküyor. Özellikle her yıl çok büyük yeniliklerin yanı sıra varolan işletim sisteminin performans ve deneyim tarafında iyileştirilmesine odaklanılacak.

Bazı yeniliklerde olacak ve başlıca olarak FaceTime uygulamasına Animoji desteği getirilecek ve iPhone X ile Animoji sohbetler gerçekleştirmek mümkün olacak. Diğer yandan yeni güncellemeler ile Siri'nin entegrayonu artacak ve bu asistan işlevsel bir hal alacak. Birçok kişiselleştirmelerin daha geleceği beklenen iOS 12 hakkındaki bilgiler şuan için bunlardan ibaret diyebiliriz.





PAYLAŞ