iOS 12 Beta sürümü iPhone X Plus'ın tasarımı hakkında biraz fikir verdi - Haberler - indir.com

iOS 12 Beta sürümü iPhone X Plus'ın tasarımı hakkında biraz fikir verdi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-06 11:30:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : İnceleme

Bu zamana kadar yaptığı bir çok yorumda haklı çıkan Guilherme Rambo, bu seferde iPhone X Plus hakkında ilginç bir ipucu yakalayarak insanlara sundu.

Geçtiğimiz günlerde Apple’ın yeni iPhone X’lar üzerinde çalışmalar yaptığına dair dedikodular aldı başını gitti. Her daim yaptıkları ile gündeme gelmeyi başaran şirketin bu seferki hamlesi herkes tarafından merak ediliyor. Şu anda beklenen bir hamle ise 6.5 inç ekrana sahip iPhone X Plus’ın nasıl bir tasarıma sahip olacağı. Teknoloji anlamda sızıntı denildiği zaman akla gelen isimlerden bir tanesi elbette Guilherme Rambo isimli Tweitter kullanıcısı. Bu zamana kadar yaptığı bir çok yorumda haklı çıkan Guilherme Rambo, bu seferde iPhone X Plus hakkında ilginç bir ipucu yakalayarak insanlara sundu.

Rambo iPhone X Plus için oluşturulmuş bir ikon sayesinde nasıl görünüme sahip olacağı hakkında bilgi veriyor

Guilherme Rambo’ya göre iOS 12 Plus Beta sürümü içerisinde iPhone X Plus için oluşturulmuş bir ikona tesadüf bir şekilde kaba çizimini bularak, cihazın nasıl bir görünüme sahip olacağı hakkında temel görünüşüne dair ipuçlarını sosyal medya hesabında paylaştı. Fakat size hatırlatmak isterim ki sergilenen bu çizimler henüz geliştirilme aşamasında çizimler. Bitirilmemiş olduğundan ötürü illaki farklılıklar olacaktır.

Rambo geçen sene de haklı çıkmıştı

Bir hatırlatma yapacak olursam geçen sene aynı şekilde iPhone X’in tasarımı iOS 11 kodları içerisinde bir ikon yoluyla sızdırılmıştı. Hatta bunu fark eden ilk isim ise gene Guilherme Rambo olmuştu. Böyle bir durum karşısında Guilherme Rambo’nun haklılık payı yüksek. Ancak gene de kesin konuşmak için daha geçerli deliller olmalı diye düşünüyorum. Konu hakkında ilerleyen günlerde daha kesin bilgilere ulaşacağımıza eminim. Ulaştığımız her bilgide siz değerli okurlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz. Takipte kalmaya devam edin





PAYLAŞ