iOS 11.4 İle Gelecek Yenilikler - Haberler - indir.com

iOS 11.4 İle Gelecek Yenilikler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-02 13:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Apple, geçtiğimiz günlerde iOS 11.3 sürümünü yayınlamış ve bazı iyileştirmeler ile ufak yenilikler sunmuştu. Şimdi ise şirketin iOS 12 öncesinde sunacağı tek güncellemenin bu olmayacağı belli oldu. Bu kapsamda şirketin yakın zamanda iOS 11.4 sürümünü çıkartacağı ortaya çıktı. Geliştirici portalında resmileşen bilgiye göre iOS 11.4'ün kesin olarak kullanıma sunulacağı belli oldu. iOS 11'e geçiş yapan tüm cihazlara gelecek olan güncellemenin WWDC 2018 ile beraber duyurulması bekleniyor. Şimdi ise iOS 11.4 ile gelecek yenilikler belli olmuş durumda.

Başlıca olarak ClassKit özelliğinin geleceği bekleniyor. Bu yeni servis ile beraber okullara özel olacak içerikler ile öğretmenler iPad üzerinden Schoolwork ile tüm öğrencilerin uygulamada yaptıklarını tek bir pencereden görebilecek. Yeni yönetim merkezi altyapısı sayesinde ClassKit yönetimi kolaylaştırmış olacak. Yeni iOS sürümü ile beraber AirPlay 2 desteğinin de geleceği bekleniyor. Apple'ın iOS sisteminde yer alan özel kablosuz bağlantı teknolojisinin yeni sürümü ile birden fazla cihaza aktarım sağlanabilmesi bekleniyor.

AirPlay 2 ile HomPod stereo olarak kullanılması da bekleniyor. Diğer yandan iOS 11.3 betada bulunan mesajlar için iCloud desteği de tam anlamıyla yeni sürümde gelmiş olacak. Gelen özellik ile iMessage içeriklerinizi iCloud'da yedekleyebileceksiniz. iOS 11.4 sürümünün WWDC 2018 etkinliğinden önce gelmesi bekleniyor.





PAYLAŞ