iOS 11.3 ne gibi değişiklikler getirecek ? - Haberler - indir.com

iOS 11.3 ne gibi değişiklikler getirecek ?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-19 09:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Soru-Cevap

Apple yeni çıkaracağı güncellemesi ile beraber çeşitli yeniliklerini kullanıcılarına sunacak. Apple tarafında Bahar 2018? de çıkarılacağı duyurulan işletim sisteminin betası ise Apple geliştiricileri için indirilebilir durumda.

Yeni animoji karakterleri

Apple yeni telefonlarında çıkardığı TrueDepth kamera teknolojisi sayesinde yüz ifadenizi algılayarak 3 boyutlu emojiler yollamanızı sağlayacak. Yeni gelen İOS 11.3 güncellemesi ile birlikte 4 yeni emoji daha geliyor. Bunlar aslan, ayı, ejderha ve kurukafa. Bu 4 animoji ile birlikte iPhone X kullanıcılar 16 tane animoji kullanması mümkün olacak.

iOS 11 Performans sorunu çözülüyor

Güncellemeden önce Apple kullanıcılarının en çok şikayet ettiği konulardan birisi de performans konusundaki sıkıntılardı. Geliştiricilerin kullanımına sunulan iOS 11.3 ile birlikte bu sorunun ortadan kalkacağı belirtiliyor.Yayınlanan GeekBench skorlarında performansın net bir şekilde arttığı görülebiliyor.

Yeni AR özellikleri

Artırılmış gerçeklik teknolojisi iOS 11 ile önemini artırmıştı. Yayınlanan İOS 11.3 ile  işletim sisteminin AR teknolojilerinde daha da ileriye gideceği görülüyor. Yeni yayınlacak gerçeklik teknolojisi ile masa ve sandelye ile birlikte artık 2 boyutlu öğeler levhalar, posterler veya sanat eserleri artık ARKit tarafından algılanabilecek. Kullanıcı, 2 boyutlu öğeleri kamerasında okutarak onları interaktif halde görebilecek.

Batarya ve performans

Ayarlar-Pil sekmesi uygulamasına yeni eklenecek olan yeni bilgiler ile pil sekmesinin altında sağlık durumunu ve pili servise götürmek gerekip gerekmediği görülebilecek. 





PAYLAŞ