iOS 11.1 iPhone Cihazları Hızlandırdı mı? - Haberler - indir.com

iOS 11.1 iPhone Cihazları Hızlandırdı mı?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-02 12:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Apple'ın en yeni işletim sistemi sürümü olan iOS 11 geçtiğimiz günler ile beraber tüm kullanıcılara sunuldu ve cihazlara indirilebilir duruma geldi. Ancak her iOS sürümünde olduğu gibi bu sürümde de bazı aksaklıklar ve hatalar meydana geldi. Ancak Apple hemen ardına yayınladığı iOS 11.1 sürüm güncellemesi ile bu hata ve bugların önüne geçerek performans iyileştirmeleri sunan iOS 11.1 Beta 1'i kullanıcılara sundu. Bu yeni güncelleme sonrasında birçok kişinin aklına yeni iOS 11.1 iPhone'ları hızlandırıyor mu sorusu geldi diyebiliriz. iPhone cihazları hali hazırda performanslı bir akıllı telefon olsada, yazılımsal taraf tam desteklenmediği zaman cihazda yavaşlamalar veya çeşitli animasyon yavaşlıkları meydana gelebilmektedir.

Apple ilk olarak sonbahar etkinliği ile iOS 11'i yayınlamış ve birçok yenilik içeren bu işletim sistemi birçok hataları da beraberinde getirmişti. Bu sorunlardan ötürü şirket iOS 11.1 sürümünü kullanıma sundu ve daha kararlı bir sürüm olması hedefleniyor. İlk olarak betası halka açık yayınlanan yeni iOS sürümünün iPhone cihazları üzerindeki performans etkisi bir hayli merak ediliyor. iOS 11'in beta sürümlerinde batarya performans sorunu yaşayan kullanıcıların final sürümü ile beraber bu batarya sorunlarında artış yaşadığı gözükmüştü. Özellikle iOS 10.3.3 sürümüne göre kullanım süresinde yarı yarıya bir azalma gözükmüş durumda.

Apple ise sorunun üzerinde durarak iOS 11'in ilk büyük ara güncellemesi ile kullanıcılardan gelen şikayetleri iyileştirmek istiyor.





PAYLAŞ