iOS 11 Ne Zaman Yayınlanacak? - Haberler - indir.com

iOS 11 Ne Zaman Yayınlanacak?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-08 14:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

5 Haziran tarihinde Apple tarafından gerçekleştirilen WWDC etkinliği kapsamında yeni iOS 11 sürümü tanıtılmıştı. Aynı gün içerisinde geliştiriciler için ilk beta sürümü yayınlanırken bugüne kadar tam dokuz geliştirici betası yayınlandı. Apple'ın merakla beklenen bu işletim sisteminin çıkış tarihinin ise 12 Eylül tarihi olarak belirlenmiş durumda. Bu noktada tüm testlerin sonuçlanmasıyla beraber iOS 11'in final sürümünü yakın zamanda göreceğiz. 12 Eylül tarihinde gerçekleşecek olan özel etkinlikle beraber yeni iPhone modellerinin yanı sıra iOS 11 başta olmak üzere tvOS 11 ve watchOS 4 sürümlerini herkese yayınlayacaklar.

12 Eylül Salı günü tanıtılacak olan yeni iPhone 8 modellerinin ise 15 Eylül Cuma günü ile beraber çeşitli ülkelerde ve bölgelerde satışa sunulacağı bekleniyor. iOS 11'in tanıtılması ile beraber 19 Eylül tarihinde yayınlanması bekleniyor. iOS 11 ile beraber birçok yenilik gelecek. Bunların başında iPad için Dock adlı bir özellik gelecek. Diğer yandan özelleştirilebilir bir  Denetim Merkezi gelirken yenilenen Bildirim Merkezi ve ufak tasarım değişikliğine uğramış durum çubuğunu göreceğiz. Ayrıca Kamera, Ayarlar, App Store, Harita, Saat ve Dosyalar gibi uygulamaların ikonlarında değişiklik olacak.

Ayrıca Fotoğraflar uygulaması için efektler ve önemli değişiklikler olacak. Tek parmak klavye özelliği ile sağa ve sola yaslanabilen yerleşik iOS klavyesini göreceğiz.  Mesajlar uygulamasının sohbet arayüzünde kısayol çubuğu ve tamamen yenilenmiş App Store uygulamasını görüyoruz. Rahatsız etme modu, AirPlay 2 ve yenilenmiş geliştirilmiş Siri uygulamalarını göreceğiz.





PAYLAŞ