iOS 11 İle Live Photosları GIF Olarak Göndermek - Haberler - indir.com

iOS 11 İle Live Photosları GIF Olarak Göndermek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-14 16:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Soru-Cevap

Apple bildiğiniz üzere iPhone 6S ve üstü modellerine Live Photos adlı bir canlı fotoğraflar özelliği desteğini sunuyor. Bizde sizlere bu içeriğimizde iOS 11 ile beraber Apple iPhone cihazlarda canlı fotoğrafları GIF dosyası olarak göndermek için yapabileceğiniz adımlara geçeceğiz. Apple, iPhone 6S modeli ile canlı fotoğraflar özelliğini kullanıma açmıştı. Fotoğraflar çekildiği esnada 3 saniyelik geçmiş hareketli görüntüyüde kayda alabiliyor ve sosyal ağlarda GIF içerikleri şeklinde paylaşmaya olanak sağlıyor. Ancak Live Photos özelliği bulunmayan bir cihaza bu görüntü gönderilir ise sıradan hareketsiz bir görsel olarak gözüküyor. Ancak iOS 11 ile beraber Live Photos fotoğrafları GIF dosyası olarak göndermeniz mümkün durumda.

iOS 11 Canlı Fotoğrafları GIF  Dosyası Olarak Göndermek

  • Apple özelleştirme noktasında canlı fotoğraflar üzerinde bazı düzenlemeler yapma imkanıda sunuyor. İlk olarak paylaşmak istediğiniz Live Photos özellikli görseli açın ve üst bölümden kaydırma hareketi yapın.
  • Gelecek olan yeni seçenekleri göreceksiniz ve buradan canlı fotoğrafı düzenleme seçeneğine erişin. İsterseniz Loop veya Bounce gibi efektleri uygulayabilirsiniz. Bu efektlerden birisini seçim yaparak fotoğrafı GIF olarak kaydetmenize yardımcı olacaktır.
  • Seçim işlemi sonrasında alt bölümde yer alan paylaşma butonuna basarak açılan kısımdan Mail'i seçin ve boyut seçenekleri gibi detaylardan sonra Send butonu ile gönderin.
  • Yapacağınız bu işlemler sonucunda Mail otomatik olarak fotoğrafınızı GIF'e dönüştürecek ve bu sayede bu GIF dosyasını istediğiniz kişiler ile paylaşabilirsiniz.

WhatsApp üzerindende yapacağınız  bu GIF dosyalarınızı paylaşmanız mümkün olacaktır.





PAYLAŞ