Into The Breach, Epic Games mağazasında ücretsiz - Haberler - indir.com

Into The Breach, Epic Games mağazasında ücretsiz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-05 14:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Oyun

Epic Games mağazasında bugün itibari ile  2018 yılında yapılarak oyuncu piyasasına sürülmüş olan Into the Breach oyunu ücretsiz hale geldi. Oyun, sıra tabanlı strateji türünü barındırıyor ve uzun süreli bir eğlence sunuyor.

Subset Breach ekibi tarafından Faster Than Light sonrasında piyasaya sürülen ve beğeni toplayan Into The Breach oyunu Epic Games oyun mağazasında bir haftalık süre boyunca ücretsiz olarak oynamak isteyen oyunculara dağıtılacak. 

Crysis Remastered çıkış tarihi resmi olarak açıklandıCrysis Remastered çıkış tarihi resmi olarak açıklandı

Into The Breach oyunu bizlere neler sunuyor?

Piksel tabanlı geliştirilen 2018 yapımı Into The Breach, sıra tabanlı bir strateji oyunu. Corporate-Nation adalarındaki Vek istilasına karşı mücadele ettiğiniz senaryoda robotlarınızı iyi bir biçimde kullanmanız gerekmektedir. 

Sivil binaların güç vermiş olduğu robotlarınızı doğru hamleler ile düşmana yönlendirmeniz gerekiyor. Yakın dövüş, roket saldırısı, mini yardımcı tanklar gibi hamleler ile düşmanı alt etmeye çalışıyorsunuz. Ölmeniz durumunda ise zamanı geriye alarak yeniden strateji kurmak mümkün oluyor. Bölümler ise rastgele bir şekilde oluşturuluyor. Söz konusu oyun kampanyası 10 Eylül 2020 tarihinde sona erecek.



PAYLAŞ