İnternet Tarayıcısı Opera 21 Yayınlandı - Haberler - indir.com

İnternet Tarayıcısı Opera 21 Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Hem bilgisayar hem de mobil kullanıcılar arasında popüler olarak kullanılan internet tarayıcısı Opera, bugün itibariyle Aura teknolojisi kullanarak geliştirdiği Opera 21'i yayınlandığını duyurdu.

Opera'nın resmi blogu üzerinden yaptığı duyuruyla kullanıcılara sunulduğu açıklanan Opera 21'de, Aura teknolojisinin getirdiği yeniliklere de yer veriliyor.

Yeni teknolojisiyle yayınlanan Opera 21'de, donanımsal olarak daha hızlı bir internet deneyimi yaşayabileceğiniz gibi aynı zamanda etkileşimli animasyon desteğiyle beraber genel sayfa gösterimleri de daha iyi bir şekilde kullanılabiliyor.

Opera 21

Ayrıca yeni tarayıcı, adres çubuğunda sayfaların tam URL'sini göstermekle beraber Mac için yayınlanan yeni sürümde ise Aura teknolojisinin sağladığı benzer performansı yerine getirebilen Apple Core Animation teknolojisi kullanılmış. Bunun yanı sıra Opera 21'de Windows bilgisayarlar için özel olarak geliştirilmiş yüzde 200 DPI ayarı da küçük fontların daha iyi görüntülenmesini sağlıyor.

Opera 21

Başta Windows ve Mac bilgisayarlar için bugün yayınlanan internet tarayıcısı Opera 21 ile beraber ihtiyaç duyabileceğiniz diğer Opera tarayıcı sürümlerini de aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ