İnternet Hızınızı Test Edebileceğiniz 7 Site - Haberler - indir.com

İnternet Hızınızı Test Edebileceğiniz 7 Site

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-31 17:10:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Liste

Türkiye'de yeni yılı itibariyle internet üzerinde yapılan değişikliklerle adil kullanım kotasının kalkması ve hızı yönelik yapılan paket değişiklikleri, kullanıcıların hızının ne kadar olduğunu daha da merak etmesine neden oldu. İnternet hızınızı test edebileceğiniz bu 7 site sayesinde almış olduğunuz internetin maksimum hızını kolay bir şekilde kontrol edebilirsiniz. 

Dünyanın en hızlı internetini kullanan ülkelerde, Türkiye geride kaldı

iPhone Xs, X ve Note 9 LTE Hız Testinde KarşılaştıiPhone Xs, X ve Note 9 LTE Hız Testinde Karşılaştı

İnternet Hızınızı Test Edebileceğiniz 7 Site

Speedtest

Tüm dünya genelinde kullanılan Speedtest internet hızı ölçme noktasında kendini kanıtlamaya başarmış güvenilir bir sistem. İnternet sitesine giriş yaptıktan sonra testler için izin vermeniz ve daha sonra testi başlatmanız yeterli. Ardından ekranda yayınlanacak olan raporları incelemeye başlayabilirsiniz.

Speedof Me

Güvenilirliği işle tercih edebileceğiniz diğer bir test aracı olan Speedof Me, hızınızı görerek karşılaştırma yapabileceğiniz bir sisteme sahip.

TestMy Net

TestMy Net adından da anlaşılacağı üzere internetiniz için genel bir test yapmanızı sağlar. Tek bir tuşa dokunarak hızınızı ölçebileceğimiz uygulamayla download ve upload hızlarınızı kısa bir süre içerisinde görüntüleyebilirsiniz.

Fast

Netflix tarafından geliştirilen ve kullanıma sunulan hız testi uygulaması, kullanıcıların arkasında Netflix olması nedeniyle güvendiği sitelerden birisi oldu. Bu açıdan siteye giriş yaparak kolay bir şekilde siz de testi başlatabilirsiniz. 

iPhone Xs Max, Galaxy Note 9 ile Hız Testinde Karşılaştı 

Türk Telekom

Türk Telekom tarafından geliştirilen test aracı, hızınızı ölçmenizi sağlıyor. Türkiye'de geliştirilen alternatiflerden bir tanesi olan Türk Telekom hız testine giriş yaptıktan sonra ekranda çıkacak olan uyarı bölümünü onaylamanız ve başlat butonuna dokunarak testi başlatmanız yeterli.

Hızını Test Et

Türkiye'den bir diğer alternatif olan hızını test et, özellikle gerçek hızınızı kontrol etmek ve diğer test verileri ile karşılaştırma yapmak adına tercih edebileceğiniz bir sistem.

FCC Speed Test

Android işletim sistemlerine yönelik geliştirilen bu uygulama ile cep telefonunuzdan almış olduğunuz internet hızınızı kontrol edebilirsiniz. Google Play’de yayınlanan uygulama, zararsız olduğu gibi çok kısa süre içerisinde sonuçları yayınlamaktadır. 

Not: Test sırasında internet kullanımını olabildiğince minimuma indirmeniz gerekmektedir. 

Telefonunuzun internet bağlantısını hızlandırabileceğiniz 7 yöntem


iPhone XS Max, Pixel 3'e Hız Testinde Fark AttıiPhone XS Max, Pixel 3'e Hız Testinde Fark Attı

PAYLAŞ