İnternet Gerektirmeyen 10 Eğlenceli Mobil Oyun - Haberler - indir.com

İnternet Gerektirmeyen 10 Eğlenceli Mobil Oyun

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-13 15:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Mobil teknoloji gelişmeye devam ederken artık üst seviye performansa sahip cihazlar görüyoruz. Bu üst seviye performanslar beraberinde oldukça kaliteli oyun yapımlarını da getiriyor. Bu kapsamda bilgisayarları aratmayacak görsel ve grafik kaliteye sahip mobil oyunlar artık kolay bir şekilde oynanabiliyor. Ancak birçok kullanıcı tarafından internet gerektirmeyen daha minimal oyunlar tercih ediliyor. Daha çok metro, uçak ve seyahat esnasında internet erişimi her zaman olamayabiliyor. Bu noktada internet gerektirmeyen mobil oyunlar her zaman oyuncular tarafından tercih ediliyor. Bizde sizlere internet olmadan oynayabileceğiniz en iyi mobil oyunları derledik.

İnternet Gerektirmeyen Mobil Oyunlar

Merged

Domino oyununun farklı bir yapısı olan Merged oyunu tamamen bir Türk oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Aynı sayıları 3 tane yan yana getirerek birleştirdiğiniz zaman oyunun baş harfi olan M’i bulunuyorsunuz. 3 adet M’i bulduğunuz zaman ekstra bir alanı patlatmış oluyor ve yer açmış oluyorsunuz.

caRRage

Araba oyunlarını seven bir kullanıcı iseniz, bu oyun tam sizlere göre diyebiliriz. Özellikle uzun seyahatlar da internet gerektirmeyen bu mobil oyunu tercih edebilirsiniz. Ekstra silah, roket ve çeşitli aksesuarlar ile aracınızı modifiye edebilir ve rakipleriniz ile yarışabilirsiniz.

Daddy

Bir yürüme similasyonu olarak nitelendirilen bu oyun en fazla yürüme hedefine yönelik bir yapıya sahip durumda. En uzun yürüyen bu oyunda başarılı olacaktır. Oyun hem Android hemde iOS platformunda yer alırken internet gerektirmediğini belirtelim.

Chameleon

Süreklilik halinde olan bu oyunda karakteriniz sürekli zıplıyor ve sağa sola tıklama işaretleri ile karakterin renk değiştirmesini sağlıyorsunuz. Koşulan parkur 3 farklı renge sahip olduğu için doğru zeminde doğru renge geçiş yapmanız gerekiyor.

Stack

Bir platform üzerinde gelen blokları yerleştiriyorsunuz. Gelen parçayı tam yerleştiremediğiniz durumlarda bloğunuz parçalanarak küçülüyor. Bu noktada en üste geldiğiniz zaman blok alanınız bir hayli daralmaya devam ediyor. Oldukça eğlenceli ve vakit geçirten bir yapıya sahip olan Stack, internet gerektirmeyen mobil oyunlar arasında bulunuyor.

Momument Valley

Gerek grafikleri gerekse ortam müziği oldukça beğenilen ve ödüller alan Moment Valley oyunu internet gerektirmeyen en başarılı oyunlardan birisi olmayı başarıyor. 3 boyutlu bir labirent oyunu olan bu yapımda parmağınız ile karakterinizi doğru yönlendirmeyi yaparak çıkışa götürüyorsunuz.

Omino

5x5 büyüklüğe sahip bir alanınız bulunuyor. Renkli çemberler yerleştirdiğiniz bu kısımda aynı renkten 3 çemberi yan yana konumlandırdığınız zaman yok oluyor ve patlatmış oluyorsunuz. Ne kadar fazla patlatırsanız çember yerleştirme alanınızda o kadar genişlemiş oluyor.

Smash Hit

Sınırlı sayıda topunuz bulunuyor ve sürekli ilerleyen harita üzerinde karşınıza gelen cam blokları ve engelleri aşarak gidiyorsunuz. İlerleyen safhalarda oyun gittikçe hızlanıyor ve gelen engellerin de zorluğu bir hayli artıyor. Bu noktada ekstra toplar toplayarak yolunuza devam ediyorsunuz.

Rush

Basit bir yapıya sahip bu oyunda iki şeritli bir yolda ilerleyen küreyi kontrol ediyorsunuz. Engellere takılmadan en uzak mesafeye gitmek başlıca hedefler arasında yer alıyor. Görevleri bitirdikçe yeni zorlu yollar ve yeni küreler sizleri bekliyor.

Dune

Kum tepelere sahip haritada bir topu hareket ettirerek yolunuza devam ediyorsunuz. Topu kum tepelerinin uçlarına denk getirerek havada tutmaya devam ediyorsunuz. Bu noktada parmağınız ile basılı tutarak bu topa hız vermeniz mümkün oluyor.





PAYLAŞ