İnternet bir gün bizim için gerekli olan her şeyi yapacak mı? - Haberler - indir.com

İnternet bir gün bizim için gerekli olan her şeyi yapacak mı?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-07 12:10:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Soru-Cevap

Hayatımızın her anlamında yer edinen internet, bir 15 sene sonra nasıl boyut alacak?

Birazcık geçmişe gidelim desem. Üstelik öylede çoookk geçmişe gitmeye gerek yok. Bi 15 sene öncesine gidelim. 2003 yılına tekabül ediyor. O dönem internet hayatımızda ne kadar etkiliydi? İnternet üzerinden neler yapabiliyorduk? Nasıl oyunlar oynuyorduk? Şu an kullandığımız sosyal medya platformları o dönemde hayatımızda var mıydı? Varsa ne kadar yer kaplıyordu? İşte tüm bu soruların cevaplarını hemen hemen hepimiz aynı veriyoruz. O dönemdeki insanlara şu an hayatımızda yer kaplayan internetin gücünü söyleseydik bize ne kadar inanırlardı acaba? ya da bu kadar derin düşünürler miydi? Ancak bugün baktığımız zaman internet hayatımızda her anlamda var. Birçok anlamda hayatımızı kolaylaştırıyor.

İnternet hayatımızın her yerinde artık var

 Peki ileriye dönük düşünecek olursak. Bi 15 sene ileriye gidelim mesela. Yıl 2033 ediyor. İnternetin hayatımızdaki yerini bir düşünün. Mesela şu an kripto paralara çok şüpheyle yaklaşıyoruz. Belki o yıllarda kripto para üzerinden alışveriş yapacağız. Tüm bu olan bitenlere baktığımız zaman, internetin hayatımızın her anlamında yer ediniyor. Her geçen gün internet ağına biraz daha girdiğimiz bu yüzyılda ilerleyen dönem içerisinde internet bizim için gerekli her şeyi yapabilir mi? Bu sorunun cevabını da gelin beraber verelim.

Bu sorunun cevabı evet

Az öncede dediğim gibi her geçen gün internetin içerisine biraz daha giriyoruz. Hal böyle olunca yakın bi tarihte emin olun internet bizim için her şeyi yapacak. Şu an baktığınız zaman kullandığımız saatlerden tutunda giydiğimiz elbiseye kadar artık internet ortamına dönüşüyor. Hal böyle olunca bu sorunun cevabı da evet internet hayatımızın her anlamına dahil olacak. tTüm bu olup bitenleri ilerleyen zaman diliminde hep birlikte göreceğiz.





PAYLAŞ