İnternet Bağlantı Hızı Nasıl Arttırılır? - Haberler - indir.com

İnternet Bağlantı Hızı Nasıl Arttırılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-28 10:00:43
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

İnternet hızı her kullanıcının derdi haline geldi. Her ayın ortasında dolay adil kullanım kotaları çok can sıkıyor. Bunun önüne geçmek için ise yapılacak bazı yöntemler mevcut. İlk olarak yapmanızı gerektiren bazı y öntemleri aşağıda listeledim;

1- İnternet Kullanan Uygulamalar;

İnternetinizi kullanan uygulamalar bağlantınızı yavaşlatabilir hatta bilgisayarınızı kullanmıyorken bile adil kullanım kotanız bitebilir. Bunun önüne geçmek için ise yapmanız gereken bazı şeyler var demiştik. İlk önce görev yöneticisine giriniz ve ağ kullanan uygulamaları listeleyin. Daha sonra ise ağı sık kullanan ancak sizin bilginiz olmayan bir uygulama mevcut ise onu sonlandırabilirsiniz.

2- Virüsler ( Baş Belaları)

Başınızı ağrıtan bir virüs olabilir. Bunu en iyi anlamak için ise yine yukarıdaki gibi aynı yönteme başvurmalısınız. Önce ağı sistemin kullanmadığından emin olun ve o hizmetleri tespit edin. Daha sonra ise sonlandırmaya çalışın eğer olmaz ise ComboFix uygulaması ile hızlı ve kolay bir şekilde işlemleri gerçekleştirin büyük ihtimal sorununuz çözülecektir.

3- Modem Ayarlarınız!

Modem ayarlarınızda sıkıntı olabilir bu nedenden ötürü ise tarayıcı çubuğunda 192.168.1.1. yazarak modem arayüzüne giriş yapınız ve servis bilgilerinizi onaylayın. Aygıt kısmına gelerek modeminize reset atın. Sorununuz halen daha düzelmediyse servis sağlayıcınızı arayınız.

 

 





PAYLAŞ