Intel'den Yeni Uygulama: Remote Keyboard - Haberler - indir.com

Intel'den Yeni Uygulama: Remote Keyboard

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-06-22 13:27:25
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Donanım

Dünyanın en büyük işlemci üreticisi Intel, Android telefon ve tabletler için 'Remote Keyboard' adında yeni bir uygulama yayınladı. Ücretsiz olan uygulama kompakt boyutlu ve Windows tabanlı bilgisayarları mobil cihaz üzerinden kontrol edilmesine imkan tanıyor.

Remote Keyboard, Windows bilgisayarların yakın mesafeden kablosuz olarak Android cihazlar üzerinden kontrol edilmesini sağlayan bir mobil uygulama. Uygulamayı kullanmak için tek yapmanız gereken Remote Keyboard Host App yazılımını bilgisayarınıza kurmak, telefon ya da tabletinize kurduğunuz Android uygulamasını QR kod ile eşleştirmek.

Uygulamada Windows tuşunu içeren bir Q klavyenin yanında fare ve imleç kontrolü sağlayan bir alan yer alıyor. Fareyle sol tıklamak için dokunmatik ekrana bir kere dokunmak, çift tıklama için de iki parmakla dokunulması gerekiyor.

Intel Remote Keyboard

Kontrol sürecini fare ve klavye ikilisi üzerine kuran Remote Keyboard, ayrıca Android cihazlardan NUC bilgisayarların kontrol edilmesini sağlıyor. Intel'in belirttiğine göre uygulama alternatiflerinden daha performanslı çalışıyor. Kolay kurulabiliyor ve kurulum sonrasında da hızlı bir bağlantı sağlayabiliyor.

Tamamen ücretsiz olarak Google Play Store'da yayınlanan Intel Remote Keyboard uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ