Intel’den Hindistan’da dikkat çeken atılım! - Haberler - indir.com

Intel’den Hindistan’da dikkat çeken atılım!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-19 11:45:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Sosyal Medya

Hindistan’da önemli bir satın alma gerçekleştiren Intel’in Ineda’yı bünyesine kattığı belirtildi. 

Çin'den Intel'e karşı yeni işlemci firması geliyor

Intel'e yeni bir kriz daha mı geliyor?Intel'e yeni bir kriz daha mı geliyor?

Hindistan’ın grafik alanında dikkat çeken firmalarından birisi olan Ineda, Intel çatısı altına girdi. Yapılan açıklamalarda bağımsız bir grafik birimi oluşturmak isteyen Intel’in bu kapsam dahilinde uzun zamandan beri arayışta olduğu ve Hindistan’da faaliyet gösteren Ineda’nın bu doğrultuda hedef haline geldiği ifade edildi. Kısa süre içerisinde yükseliş göstererek kendini bu alanda kanıtlamayı başaran Ineda, bundan sonraki süreçte Intel dahilinde faaliyet gösterecek.

Ineda hakkında

Giyilebilir cihazlara odaklanan Ineda, işlemci noktasında çok farklı üretimler yapıyor. Üst seviyedeki üretimleri ile dikkat çeken firma bugüne kadar Samsung, Qualcomm, Imagination Technologies gibi sektör devlerini de dikkatini çekmiş ve yüksek yatırımlar almıştı. Intel ile adı anılmaya başladıktan sonra Ineda’nın yeni bir yatırım alacağı düşünülse de Intel farklı bir hamle yaparak firmayı satın almayı başardı. Şu anda 100 tasarımcının çalıştığı firmada, uzmanların deneyimleri ve yetenekleri de Intel bünyesinde kullanılmaya başlanacak. 

Intel ve Facebook, yapay zeka için birleşti 


Intel'in 3 ekranlı katlanabilir telefon patenti ortaya çıktıIntel'in 3 ekranlı katlanabilir telefon patenti ortaya çıktı

PAYLAŞ