Intel Gen 11 Ekran Kartı Modellerini Duyurdu - Haberler - indir.com

Intel Gen 11 Ekran Kartı Modellerini Duyurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-13 13:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Anakarta gömülü ekran kartı sistemine sahip olan Intel ekran kartlarına yeni üyeler gelmeye devam ediyor. Intel’in gelişmelerini sürdürdüğü bu anakarta gömülü kart serisinde çok daha fazla yeniliğin ve atılımın gerçekleşmesi bekleniyor. Intel’ın özellikla oyun bilgisayarları için sunacağı ekran kartı modelleri noktasında bir hayli sıkıntı çektiği biliniyor. Bu kapsamda Intel ekran kartlarını anakartlara gömülü olarak görüyoruz. Ancak bu modeller eski nesil oyunları bile oynatmakta zorluk çekip sadece günlük bilgisayar işlerine yeterli oluyor. Bu kapsamda Intel tarafından bu sıkıntılar ve şikayetler sonrasında önümüzdeki sene ile beraber kullanıcılarla buluşturulacak olan yeni nesil Gen 11 adlı ekran kartı serisi duyuruldu.

Intel 50.Yılını Kutluyor!

Siri, yakın zamanda internetsiz bir şekilde kullanılacak!Siri, yakın zamanda internetsiz bir şekilde kullanılacak!

Yeni Nesil Intel Gen 11 Serisi

Intel’ın bu alanda bazı numaraları atlayarak şuan için piyasada bulunan Gen 9 ekran kartı serisinden direkt olarak Gen 11 olarak piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. 2019 ile beraber piyasada göreceğimiz olan yeni nesil bu ekran kartlarının şuan için bulunan Intel kartlara göre tam 3 kat daha güçlü bir performans sergilemesi bekleniyor. Bu yeni serisinin daha çok dizüstü bilgisayarları üzerinden oyun oynayan ve render işlemi yapan kullanıcılar için geliştirildiği ve en yeni teknolojilerden faydalandıklarını dile getirdi. Şirket tarafından henüz yeni ekran kartı serisinin detaylarından bahsedilmiş değilken, tüm detaylı bilgilerin ve performans detaylarının bir süre sonra yayınlanması bekleniyor.

Birçok bilgisayarda çift ekran kartı bulunarak performans artışı sağlansa da, Intel’ın bu noktada dahili ekran kartı ile yüksek performanslar sergilemesi bekleniyor. Bu konuda bir başarı elde etmek isteyen şirket bu kapsamda ikinci ekran kartı modellerine ihtiyaç duymadan tek bir anakart üzerinden kullanıcıların tüm yükünü almak istiyor. Bakalım Intel bu yeni teknolojisi ile bekleneni sunabilecek mi göreceğiz.


Yeni nesil Nintendo Switch satışa ne zaman sunalacak?Yeni nesil Nintendo Switch satışa ne zaman sunalacak?
Fotoğrafların sahte olup olmadığını gösteren internet sitesiFotoğrafların sahte olup olmadığını gösteren internet sitesi
Firefox, yeni güncellemesi ile interneti daha çekici hale getirmek istiyorFirefox, yeni güncellemesi ile interneti daha çekici hale getirmek istiyor

PAYLAŞ