Intel ESL Türkiye Şampiyona'sına Sayılı Günler Kaldı! - Haberler - indir.com

Intel ESL Türkiye Şampiyona'sına Sayılı Günler Kaldı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-31 12:00:00
Editör : Taha Büyüktaş
Kategori : Donanım

ESL Türkiye, kolay kolay bir arada göremeyeceğiniz sunucu ve analist kadrosunu yakın zamanda açıkladı ve katılımcıların büyük ilgisini topladı.

Türkiye'nin en iyi anonsörü Mustafa Özben'in sunumuyla gerçekleşecek, Burak Aydoğan'ın ise moderatörlüğünü yapacağı etkinlikte izleyenleri, Sabri Ugan'dan muhteşem bir FIFA18 turnuvası anlatımı da bekliyor olacak. Bu isimlere PUBG, CS:GO ve Dota 2 dünyasının aşina olduğu analist ve sunucu kadrosu eşlik edecek.

BÜYÜK ÖDÜL!

4 Kasım Cumartesi günü oynanacak Dota 2 turnuvası; 5 Kasım Pazar günü oynanacak CS:GO ve FIFA18 turnuvalarının toplam ödül havuzu 170.000TL olarak belirlendi.

İki gün sürecek şampiyona heyecanının ilk gününde Dota 2 turnuvasının ardından etkinlik alanında bulunan ASUS Turnuva alanındaki bilgisayarlarda eşi benzeri görülmemiş bir PUBG Invitational Turnuvası oynanacak. Toplamda 17 takımın katılımıyla gerçekleşecek 25.000TL'lik ödül havuzuna sahip PUBG turnuvasına, tanınmış yayıncı ve fenomenlerin kurduğu 16 ekip katılacak. Kalan 1 takım ise alana gelen ziyaretçilerden seçilecek.

Etkinliğin sponsorlarından MediaMarkt, Gamer Capsule ve Airbrush gibi etkinliklerin olduğu; Bursa, Eskişehir ve İzmir'i dolaşan MediaMarkt GameZone Tırı'nın son durağı Volkswagen Arena olacak. Alandaki ziyaretçiler Gamer Capsule'de bulunan teknolojinin sınırlarını zorlayan bilgisayarları kullanma şansı yakalayacaklar.  Sponsorlardan bir diğeri olan Red Bull, Red Bull Mind Gamers etkinlikleriyle orada bulunarak alandaki seyircilere keyifli anlar yaşatmayı planlıyor. Etkinlik ana sponsoru Intel®, alana getireceği Intel® VR gözlükleriyle ziyaretçilere sanal gerçekliği deneyimletecek. Bynogame ise alanda sürpriz ödüller dağıtarak espor sevdalılarını sevindirecek.

Etkinlik biletleri son güne kadar indirimli olarak www.bynogame.com/esl adresinden temin edilebilecek. Ayrıca bilet satışı etkinlik günü kapıda da devam edecek.

Etkinliğe gelemeyenler, turnuvayı www.twitch.tv/esl_tr kanalından ve www.facebook.com/eslturkiye linkinden verilecek yayınlardan takip edebilir.





PAYLAŞ