Intel, ekran kartlarını CES 2019'da tanıtabilir - Haberler - indir.com

Intel, ekran kartlarını CES 2019'da tanıtabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-08 16:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

İşlemci üretici markası olan Intel'ın ilk ekran kartı modellerini 2019 Ocak ile beraber resmi bir şekilde tanıtması bekleniyor. Geçtiğimiz aylarda Intel kapsamına katılan Raja Koduri ile beraber oyuncular ve sunuculara yönelik ekran kartlarının geliştirildiği düşünülüyor. Hali hazırda pazarda AMD ve Nvidia gibi köklü rakipler bulunuyor ve Intel'ın bu isimlere rakip olarak ekran kartlarını kısa bir süre içerisinde pazara sunması bekleniyor. Bazı sızıntı ve bilgilere göre Intel bu yıl sonlarına doğru oldukça iddialı bir şey tanıtacak ve sonrasında ise tüm ilgi CES 2019'a yönelecek.

Üzerinde çalışmaların sürdüğü bu büyük şeyin yeni ekran kartı olduğu bekleniyor. 2018'in sonlarına doğru bir tanıtım videosu ile beraber Intel kartların ortaya çıkması ve CES 2019 ile beraber tanıtımın gerçekleşmesi bekleniyor. Bu tanıtım tarihinin ise 8-11 Ocak tarihleri arasında gerçekleşmesi bekleniyor. Oyuncular haricinde sunuculara yönelik yapay zeka destekli kartların ise yıl sonu tanıtılması bekleniyor.

CES 2019 ile beraber oyunculara yönelik Intel kartları göreceğiz hem bu grafik birimleri hem yapay zeka hemde performansları ile dikkat çekeceğe benziyor. Bakalım Intel bu yeni ekran kartı modelleri ile beraber pazarda yer alan AMD ve Nvidia gibi markalara ne derece rakip olacak göreceğiz.





PAYLAŞ