Intagram'da En Yüksek Etkileşim İçin Etkili Paylaşım Saatleri - Haberler - indir.com

Intagram'da En Yüksek Etkileşim İçin Etkili Paylaşım Saatleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-11 23:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

İnternet ortamında sosyal medya kullanıcılarının daha yüksek beğeni almak adına yaptıkları ilginç şeyleri görüyoruz. Özellikle fotoğraf paylaşım platformu olan Instagram'da daha fazla beğeni almak adına birçok yöntem yer alıyor. Fotoğraf düzenlemenin önemli olduğu bu platformda doğal yollardan beğeni almak için bazı taktikler bulunuyor. Instagram platformunda bildiğiniz üzere tıpkı Twitter'da olduğu gibi haber kaynağınızda en son yayınlanan fotoğraflar gözüküyor ve bu sayede kullanıcıların ana sayfasına eşit bir dağılım sistemi ortaya çıkıyordu.

Intagram'da En Yüksek Etkileşim İçin Etkili Paylaşım Saatleri

Ancak yeni sisteme göre farklı bir haber kaynağı bizleri karşılıyor. Bu noktada herkesin paylaşımını göremeyebiliyor ve şirket hesaplarının artması ile de reklam paylaşımlarına sık sık rastlayabiliyorsunuz. Yüksek beğeni alma yöntemleri tarafında ise etiketi kullanımından fotoğraf filtresine kadar birçok etmenin önemi bulunuyor. Özellikle etiketi takip özelliği ile beraber Instagram'daki etkileşimlerin artması bekleniyor. Şimdi ise bir inceleme şirketi tarafından Instagram'da hangi saatler arasında paylaşım yapılmasının daha uygun olduğu araştırıldı.

Buna göre paylaşım yapmanın en ideal saat dilimi olarak 02:00 ve 17.00 olduğu ortaya çıkmış. Saat 17.00 daha çok iş ve mesai saatlerinin bitimi olduğu için insanların sosyal medya uygulamalarına giriş yaptığı tespit ediliyor. Şirketin günlere göre açıkladığı Instagram paylaşım saatleri;

Pazartesi : 19.00 ve 22.00

Salı : 03.00

Çarşamba : 17.00

Perşembe : 07.00 ve 23.00

Cuma : 01.00 ve 20.00

Cumartesi : 00.00 ve 02.00

Pazar: 17.00





PAYLAŞ