Instragram hesap yedeklemesi nasıl yapılır? - Haberler - indir.com

Instragram hesap yedeklemesi nasıl yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-07 20:09:15
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Popüler sosyal medya platformu Instagram her geçen gün uygulamasına getirdiği yeni özellikleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Kullanıcılarının istekleri doğrultusunda yeni adımlar atan Instagram geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamaya göre kullanıcılarını bir kez daha memnun edecek. Gelecek bu özellik ile kullanıcılar Instagram hesabını yedekleyebilecek.

Instagram kullanıcılarından bazılarının başına gelen hesap çalınması durumunda ya da yanlışlıkla silinen fotoğraflar veya videoların kaybolmasına isyan ediyorlardı. Instagram bu durumu gördü ve kullanıcılarının ihtiyaçları doğrultusunda yeni güncellemesinde bu durumu çözmeyi amaçlıyor.

Diğer sosyal medya platformlarında önceden beri bulunan bu özellik Instagram' a geç gelmiş olabilir. Çünkü bu özellik bazı Instagram kullanıcılarının uzun süredir beklediği bir özellik. Instagram her ne kadar sürekli yeni özellikleri ile kullanıcılarını memnun etse de destek konusunda oldukça yetersiz bir konumda yer alıyor. Yardım konusunda yeterli olamaması ve iletişim formlarının kısıtlı olması dolayısıyla kullanıcıların oldukça rahatsız olduğu platformun bu konuda kendisini daha da geliştirmesi gerekiyor. Kullanıcıların hesabının çalınması durumunda dahi başvurunun nereden yapılacağı bilinmezken yeni gelen özellik ile çalınan hesabın geri kurtarılması durumunda fotoğraflar silinmişse hesap yedekleme özelliği ile silinen fotoğraflarınız geri getirilebilecek.

Instagram Hesap Yedekleme

Yapılan açıklama sayesinde haberdar olduğumuz yeni özellik hakkında Instagram başka bir detay vermedi. Ancak yeni gelen güncelleme ile fotoğraflar, videolar, hikayelerinizi arşivlemeniz mümkün olacak. Facebook' ta yer alan arşiv özelliğine benzer "Instagram verilerini indir" tarzında bir bölümün oluşturulması bekleniyor.

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ