Instagram'ın yeni yorum özelliği kullanıma sunuldu - Haberler - indir.com

Instagram'ın yeni yorum özelliği kullanıma sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-08 11:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler sosyal medya uygulaması Facebook’un sahip olduğu Instagram için yenilikler gelmeye devam ediyor. Şimdi ise bir süre önce geleceği belli olan önemli bir özellik herkesin kullanımına sunuldu. Bu kapsamda beklenen yorum sabitleme özelliği herkes için açılmış oldu. Instagram’ın geçtiğimiz ay için kullanıcılara test kapsamında sunduğu ve bazı kullanıcılarda aktif olarak test edilen söz konusu bu yenilikler arasında başlıca toplu yorum silme özelliği gibi içerikler de bulunuyordu. Bu sayede kullanıcılar paylaşımlarından aynı anda 25 yorumu hızlı bir şekilde silebilecekler. Ayrıca şirket toplu hesap engelleme gibi önemli özelliklerde sunmaya başlamıştı. Bu söz konusu özellikler arasında uzun süredir beklenen olan yorum sabitleme özelliği ise nihayet getirildi.

Instagram’a beklenen özellik geldi

Facebook ve Instagram kullanıcılarını maske takması için uyaracakFacebook ve Instagram kullanıcılarını maske takması için uyaracak

Bu söz konusu yeni özellik ile artık en iyi yorumlar paylaşım sahibi hesap tarafından en üste görünecek şekilde sabitlenebilecek. Bu özellik bugün itibariyle tüm dünya genelinde herkese gözükecek şekilde aktif edildi. Kısa süre içinde eksiksiz olarak dünyanın tüm bölgelerinde herkes için kullanılabilir olan bu özellik, bu kapsamda kullanıcıları oldukça sevindireceğe benziyor. Instagram şirketi sadece bu özellikler değil çeşitli özellikler üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda bildiğiniz üzere Instagram üzerinden ürün satışı yapılabiliyor. Aktif edilen bu pazarlarda sistem üzerinden girişimciler çok iyi gelirler elde edebiliyorlar. Bu süreçte ise şirketler yanında normal kişiler içinde çok avantajlı bir hale gelmiş oluyor.

Kullanıcılar el emeği ile yapmış oldukları ürünleri de satabiliyorlar. Shopping’e desteklendiği ülkede aktif edilecek yeni dönemde özellikler koronavirüs etkilerinin devam ettiği günlerde önemli adımların gelmesi bekleniyor. Sosyal medya ayrıca saldırgan yorumları engellemek adına yapay zeka kullanıyor. Bu yapay zeka kullanıcıları saldırgan bir içerik paylaşmadan önce de uyarıyor.



PAYLAŞ