Instagram'ın yeni tasarımı sahnede! - Haberler - indir.com

Instagram'ın yeni tasarımı sahnede!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-22 15:07:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Instagram son zamanlarda yaptığı çalışmalarla oldukça yoğun çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde güvenlik ve sahte takipçilerle ilgili çalışmalar yapan Instagram, profil tasarımında değişikliliğe gitti.

Instagram'dan Güvenlik İçin Üçüncü Parti Adımı Geldi

Instagram Canlı Yayın Bildirimleri Nasıl Kapatılır?Instagram Canlı Yayın Bildirimleri Nasıl Kapatılır?

En çok kullanılan sosyal medya platformu Instagram, kullanıcılarına yeni özellikler sunmaya hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz saatlerde yetkililer tarafından yapılan resmi açıklamayla birlikte platform, profil sayfalarını komple yenileyeceğini resmen açıkladı. Şirket tarafından yapılan resmi açıklamalar sonucunda, yeni profil tasarımı test edildiği açıklandı. Yeni profil tasarımı ile birlikte kullanıcıların profilleri üzerinden kendilerini daha rahat bir şekilde ifade etmelerini sağlayacak olan platform, arkadaşlarımızla da daha kolay bir şekilde iletişim kurmamızı sağlayacak.

Yavaş yavaş, tamamen değişecek!

Yetkililerin yapılan değişiklik sonucunda yaptığı açıklamalarda önümüzdeki bir kaç hafta içerisinde, uygulama üzerindeki bazı simgeleri değiştireceklerini belirttiler. Uygulamada gezinme şeklimize de farklı hava katacaklarını vurgulayan yetkililer, kullanıcıların kendini daha iyi bir şekilde ifade edebileceklerini belirtiyorlar.

Bunun haricinde ise kullanıcı fotoğraf ve biyografi kısmını ön plana çıkartmayı planlayan platform, takipçi ve takip edilen sayılarını da bu kısımların hemen aşağısına konumlandırdığını da görmekteyiz. Böylece profil sayfalarının en üst kısmı kalabalıktan kurtularak, olukça şık ve toplu bir görünüme kavuşacak.

Bu değişiklikleri ile birlikte, profil sayfaları için yeni bir sekme eklemeyi düşünen platform, daha sık iletişim kurduğunuz arkadaşlarımıza direk bu sekme üzerinden ulaşabilme imkanı sağlanacak. Böylece, profil sayfalarının kullanımını daha kolay ve anlaşılabilecek hale getiren uygulama, önümüzdeki haftalarda yayınlayacağı güncellemeyle birlikte yeni profil tasarımını kullanıcılara sunacak.


Instagram'da Kişiler Nasıl Sessize Alınır?Instagram'da Kişiler Nasıl Sessize Alınır?
Instagram'da ne kadar zaman harcadığınızı görebileceksiniz!Instagram'da ne kadar zaman harcadığınızı görebileceksiniz!
Instagram yeni alışveriş özelliğini tanıttıInstagram yeni alışveriş özelliğini tanıttı

PAYLAŞ