Instagram’ın sevilen özellikleri kaldırıldı! - Haberler - indir.com

Instagram’ın sevilen özellikleri kaldırıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-03 14:28:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Instagram’da sürpriz bir şekilde uygulama içinde yer alan ve yoğun bir şekilde kullanılan sticker ve GIF’ler kaldırıldı. İşte konuyla ilgili detaylar.

Instagram Kullanıcıların Hakkını KoruyacakInstagram Kullanıcıların Hakkını Koruyacak

Sosyal ağlar arasında en popüler olan uygulama olarak dikkat çeken Instagram için sürpriz bir gelişme yaşandı. Uygulamada sticker gibi görseller üzerine eklenen pek çok özellik kullanım dışı bırakıldı. Konuyla ilgili bugüne kadar Instagram cephesinden hiçbir işaretin verilmeden böyle bir hamlenin yapılması dikkatlerden kaçmazken uygulamaya giren kullanıcılar için bu durum kafalarda karışıklık yarattı. 

Türkler En Fazla Hangi #emoji'leri Kullanıyor?

Instagram uygulamasından hepsi kaldırıldı!

GIF ve sticker üzerinde yapılan bu değişiklik aynı zamanda anket, hashtag, gün sticker'ı ve normal stickerlar gibi farklı kullanım alanlarında ve türlerinde de iptal edilmiş durumda. Şu ana kadar böyle bir değişikliği kullanıcılar da beklemediği için en büyük soru işaretlerinden birisi bundan sonraki süreç oldu. Instagram tarafından bir açıklamanın yapılıp yapılmayacağı bilinmezken mevcut sürecin teknik bir sorun nedeniyle de oluşabileceği gündemde. Fakat şu an için belirsizlik hakim ve kullanıcılar mevcut özellikleri kullanamıyor.

Instagram'dan kullanımı kolaylaştıracak yeni özellik


İlgili uygulamalar
Instagram videoları ileri ve geri sarma özelliği test aşamasındaInstagram videoları ileri ve geri sarma özelliği test aşamasında

Akıllı Instagram Zamanlayıcısı TakeOff Tanıtım Videosu


PAYLAŞ