Instagram'ın İlk Resmi Sosyal Topluluğu @music Duyuruldu! - Haberler - indir.com

Instagram'ın İlk Resmi Sosyal Topluluğu @music Duyuruldu!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-30 17:11:11
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Popüler fotoğraf paylaşım platformu Instagram'ın ilk resmi sosyal topluluğu Instagram kurucusu ve CEO'su Kevin Systrom tarafından bugün duyuruldu. @music adı verilen yeni hesapta, müzisyenler ile müzikle uğraşan kişilerin bir arada tutulması amaçlanıyor.

Bugüne kadar sanatçıların yaratıcılıklarını gösterebildikleri bir alan noktasında da hizmet veren Instagram'ın bu girişimi, müzik alanını daha detaylandırmak ve yeni keşifler yapmak için attığı ilk adım oldu.

 

Since 2010, Ikkyu Nakajima (@ikkyu193), Motoko ?Motifour? Kida and Hiromi ?Hirohiro? Sagane have been on a journey with no destination ? an endless road trip of instant ramen, rock climbing walls and fake mustaches. The girls make up the band Tricot (pronounced ?tree-ko,? after the French word for a type of knitting), a math rock trio based in Kyoto with a penchant for emotional vocals layered over complex guitar riffs. ?When we first started Tricot we thought that we wanted to be signed to a big record label but we don't think it's cool at all,? says Nakajima, who plays guitar and sings. ?The way we?re doing things at the moment, we have absolutely no idea what?s going to happen next ? and that?s precisely why we want to do it this way.? ?? Mike Sunda for Instagram @music Photo by @ikkyu193

Instagram @music (@music) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Dünya müziklerini ve müzisyenleri keşfetmek için büyük bir topluluk merkezi olacağını düşündüğümüz @music hesabında her hafta Instagram'daki farklı müzik deneyimleri paylaşılacak. Bu sayede hem müzik severlerin bir araya gelmesi hem de yeni yeteneklerin keşfedilmesi sağlanacak.

Daha ilk günden 40 bin'in üzerinde takipçiye ulaşan Instagram'ın ilk sosyal topluluğu @music'e katılmak için instagram.com/music/ adresine gitmeniz yeterli.





PAYLAŞ