İnstagram'ın en sosyal saatleri belli oldu - Haberler - indir.com

İnstagram'ın en sosyal saatleri belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-02 10:05:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Instagram paylaşımlarımız her zaman aynı beğeni sayısına ulaşamamasının sebeplerinden birinin de saat olduğunu biliyor muydunuz? Peki Instagram’da daha fazla beğeni sayısına ulaşmak için hangi saatlerde paylaşım yapmalıyız?

Instagram’da almaya çalıştığımız beğeni sayıları bizim gün içindeki ruh halimize kadar etkileyebiliyor. Nasıl etkilemesin ki! Sosyal medyayla yatıp, sosyal medyayla kalkıyoruz. Nitekim yapılan araştırmalar da bunu sonuna kadar kanıtlıyor.

Instagram'a Otomatik Engelleme Özelliği GeliyorInstagram'a Otomatik Engelleme Özelliği Geliyor

Araştırma şirketi olan We Are Social ’ın verilerine göre, Instagram kullanıcılarının genel nüfusa oranına bakıldığında, dünyanın en çok Instagram kullanan ikinci  ülkesiyiz. Ayrıca 33 milyonluk kullanıcıyla da dünya sıralamasında beşinci sırada yerimizi alıyoruz.Peki, paylaştığınız bu fotoğraf ya da videolar yeteri kadar beğeni almıyor mu? Bunun için paylaşım yapacağınız saate çok dikkat etmelisiniz, zira seçeceğiniz saat dilimi paylaşımların beğeni ve yorum sayısını tamamen etkileyebiliyor.

İngiltere merkezli Instagram planlama ve zamanlama uygulaması, bir gönderinin en çok etkileşim alacağı gün ve saatlerini resmen açıklığa kavuşturdu.

  • Pazartesi - 13:00
  • Salı - 05:00
  • Çarşamba - 15:00
  • Perşembe - 16:00
  • Cuma - 05:00
  • Cumartesi - 11:00
  • Pazar - 10:00

 


Instagram'da tıklama dönemi başlıyor   Instagram'da tıklama dönemi başlıyor   
Instagram TV artık Facebook'da!Instagram TV artık Facebook'da!
Türkiye zamanını Facebook ve Instagram ile geçiriyor!Türkiye zamanını Facebook ve Instagram ile geçiriyor!

PAYLAŞ