Instagram'ın Bu Özelliği Tekrardan Geliyor - Haberler - indir.com

Instagram'ın Bu Özelliği Tekrardan Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-13 15:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Instagram, Facebook tarafından satın alındıktan sonra birçok değişikliğe gitmiş ve yeni özellikler kazandırılmıştı. Uygulamaya gelen Hikayeler özelliği ile bir hayli yükselişe geçen platform bu konuda Snapchat'i arkasında bırakmıştı. Ayrıca algoritmasında değişikliğe gidilen Instagram, şimdi eski haline geri dönüyor ve kronolojik gösteri geri getiriliyor. Artık uygulamada en son paylaşılan içeriği eski sistemde olduğu gibi en önce göreceksiniz. Bu kronolojik sıralama noktasında uzun zamandır şikayetler alan şirket bu algoritmasında değişikliğe gitmeye karar verdi.

Kullanıcılar tarafından beğenilmeyen algoritma yüzünden uygulama kullanıcı kaybetmeye başlamıştı. Yeni algoritma ile takip ettiğiniz yada yakın zamanda etkileşimde bulunduğunuz kullanıcıların paylaşımlarını ön planda görüyor ve diğer kişilerin içerikleri ise listenin altlarına iniyordu. Ancak artık paylaşılan en yeni güncelleme en önce gösterilerek kullanıcıların istediği olmuş olacak.

Yoğun geri dönüşlerden ötürü eski algoritma şuan için Beta test süreçlerine başladı ve sınırlı sayıda kullanıcı grubu ile testler sürdürülüyor. Testler beklenildiği gibi giderse, uygulama ana sayfa algoritması eskisi gibi olacak.





PAYLAŞ