Instagram’ın beğenilen özelliği WhatsApp'ta ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Instagram’ın beğenilen özelliği WhatsApp'ta ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-27 11:15:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, çok yakın zaman içerisinde Instagram, Twitter ve iMessage gibi platformlarda beğenilerek kullanılan bir özelliğe kavuşuyor.

2014 yılında Facebook’a 19 milyar dolar gibi bir rakama satılan WhatsApp uygulaması, son dönemler içerisinde üst üste yeni özelliklerin test aşamalarına başladı. Geçtiğimiz günler içerisinde söz konusu bu platform, beta kullanıcılarına yeni bir kaybolan mesaj özelliği ekledi. Aynı zamanda uygulama üzerinden para transferi yapmayı da kolay hale getirecek olan bir kısayolu denemeye de başladı. Konuyla ilgili olarak elde edilen son bilgiye göre ise iPad'e özel ilk kez bir uygulama geliştirmeye başladığı ortaya çıkan bir mesajlaşma servisi, sürpriz bir detay ile ortaya çıktı. 

WhatsApp kullanıcıları yeni bir özelliğe kavuştuWhatsApp kullanıcıları yeni bir özelliğe kavuştu

WhatsApp, Instagram’ın mesaj tepkileri özelliği ile yeniliyor

WABetaInfo tarafından ortaya çıkarılan yeni bir çalışmaya göre WhatsApp, yakın zaman içerisinde mesaj tepkileri özelliğini kullanıcıların beğenisine sunulacak. Uygulama her ne kadar anlık mesajlaşma için hizmet veriyor olsa da ortaya çıkan söz konusu bu yenilik, uzun zamandır mesajlaşma ile ilgili olarak bir özellik getirmeyen platformdan kullanıcılar için heyecan yarattı. Yakın zaman içerisinde karşılaşmanın mümkün olduğu yeni bir sürümde tepki özelliğini sorunsuz bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz. 

Konuyla ilgili olarak ortaya çıkan ekran görüntülerinde özelliğin nasıl görüneceği ile ilgili bir detay ortaya çıktı. Bunun yerine, tepkileri görmek adına WhatsApp'ı son sürüm ile güncellemek gerekir. Konuyla ilgili olarak sızıntıları gerçekleştiren ekip, elde ettiği ekran görüntüsünü Android akıllı cihazda, WhatsApp beta uygulamasından aldığını dile getirdi. Ancak yine de mesaj tepkileri özelliğinin iOS, Web ve Masaüstü platformlarında da kullanıma sunması oldukça büyük bir ihtimal olarak görülüyor. Konu ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek zaman içerisinde daha detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 

 


WhatsApp Taliban'a yardım kanallarını engelliyorWhatsApp Taliban'a yardım kanallarını engelliyor
WhatsApp kaybolan mesajlarda yenilik getiriyorWhatsApp kaybolan mesajlarda yenilik getiriyor
WhatsApp’tan para transferlerini kolaylaştıran hamleWhatsApp’tan para transferlerini kolaylaştıran hamle

PAYLAŞ