Instagram'dan, NFT sanatçıları için gelişim paneli - Haberler - indir.com

Instagram'dan, NFT sanatçıları için gelişim paneli

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-20 16:55:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Dünyanın en popüler isimlerinden Instagram, "İçerik Oluşturucu Haftası" açılışına özel olarak, değiştirilebilir olmayan jeton yani NFT yaratıcılarına özel olarak bir panel gerçekleştirecek. 

Sanal şekilde yapılacak olan program, içerik oluşturucularından Instagram ve Facebook platformları için hazırlanan içerikleri nasıl daha bir şekilde destekleyebilecekleri ile ilgili olarak geri bildiri almak için bir dizi sadece davetle etkinlik içeriyor. 8-10 Haziran tarihleri arasından gerçekleşmesi gereken bu üç günlük etkinlik yararlı bilgiler sunacak. 

Instagram, 2 yeni özelliğini test ediyorInstagram, 2 yeni özelliğini test ediyor

Instagram NFT platformu mu olacak?

Variety, etkinliği ilk olarak duyurdu ve 5.000 Instagram içerik oluşturucusu için "profesyonel gelişim" serisi olarak nitelendirildi. NFT sanatçısı Sean Williams , "Görsel sanatçılar için sanal bir içerik oluşturucu etkinliği ve kripto sanatı üzerine özel bir tartışma" başlığının yer aldığı bir tweet paylaştı. Konuyla ilgili olarak bir Instagram sözcüsü, dizinin NFT odaklı etkinlik olacağını doğruladı. 

Williams, attığı tweet dizinde panel şeklinde bir "üst düzey iş danışmanlığı" talebi olduğunu ve Instagram'ın bir NFT platformu oluşturmayı amaçladığının altını çizdi. Popüler platform Instagram, bir NFT platformu hazırlayıp hazırlamayacaklarına dair "paylaşacak güncellemeleri olmadığını" söyledi. Konuyla ilgili olarak şu an için elde edilen bilgiler sadece bu kadardır. 

 



Instagram keşfeti nasıl sıfırlanır?Instagram keşfeti nasıl sıfırlanır?
EGM, Güvenli Instagram kullanımı için uyardıEGM, Güvenli Instagram kullanımı için uyardı
Instagram profil sayfasına yeni bir özellik geldiInstagram profil sayfasına yeni bir özellik geldi

PAYLAŞ