Instagram'dan kullanımı kolaylaştıracak yeni özellik - Haberler - indir.com

Instagram'dan kullanımı kolaylaştıracak yeni özellik

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-10 14:40:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Günümüzün en popüler sosyal medya uygulaması olan Instagram, uygulamada kullanıcıların daha rahat emoji bulmasını sağlayacak.

Sosyal medyanın dev isimlerinden biri olan Instagram, yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor. gündemde adından sıklıkla yenilikler sayesinde söz ettiren Instagram, yine kullanıcıları için bir özellik sundu. Bu özellik, Instagram kullanımını kolaylaştırmaya yönelik geliştirdi.

Artık sosyal medya hesaplarının vazgeçilmezlerinden birinin emojiler olduğunu biliyoruz. İnsanlar bazen yazacak bir şey bulamasa da yorum yaparken emojilerle yanıt verebiliyorlar. Instagram da sıklıkla kullanılan bu emojileri, kullanıcıların daha rahat ulaşabileceği bir şekilde konumlandırdı ve yorumlara açtığınızda, emojilerin direkt karşınıza çıkmasını sağladı.

Yorum kısmında emoji bulmanız daha pratik hale geliyor

Instagram, son zamanlarda sıklıkla güncelleniyor ve yeni özellikler ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya devam ediyor. Mayıs ayından beri platform için denenen bir, emoji özelliğinin olduğu biliniyordu. Üzerinde o dönemden beri çalışılan emoji özelliği, kullanıcılara sunuldu. Emoji seçeneği, şu an için sadece bazı kullanıcılar tarafından görülebiliyor. Fakat bu hafta içerisinde dağıtılacak bir güncelleme sonrasında, tüm Android ve iOS kullanıcıları için aktif hale gelecek.

Özelliğe göre, örneğin bir arkadaşınızın paylaşımına yorum yapmak istediğinizde ve yorum bölümüne bastığınızda, emojiler için ayrı bir butona tıklamanız gerekmeyecek. Yorum yapa bastıktan sonra hemen alt kısımda emojiler de sizin için dizilmiş olacak. En çok hangi ifadeleri kullanıyorsanız, yorum kısmındaki emoji dizilimi ona göre belirlenecek.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ