Instagram'dan Fotoğraf Uygulaması: Layout - Haberler - indir.com

Instagram'dan Fotoğraf Uygulaması: Layout

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Fotoğraf paylaşım sitesi Instagram, Layout adını verdiği yeni bir fotoğraf uygulamasını duyurdu. Şimdilik sadece iOS cihazlar için yayınlanan uygulama, Instagram için kolaj fotoğraflar üretmenizi sağlıyor.

Mobil cihazınızla çektiğiniz birden fazla fotoğrafı düzenleyerek Instagram için kolaj fotoğraflar üretmenize imkan tanıyan Layout, farklı çerçevelerden dilediğinizi seçmenizin ardından, seçtiğiniz fotoğraflara ayna efekti vererek veya ters çevirerek düzenlemeler yapmanızı mümkün kılıyor.

Layout

Uygulamada bulunan Photo Booth alanı sayesinde kameranızla çektiğiniz son fotoğraflara ulaşabileceğiniz gibi Faces sekmesinde de yüzleri tanıyarak işlem yapmanızı sağlıyor. Şimdilik video desteği olmayan uygulama sadece fotoğrafları düzenliyor.

Geçen yaz aylarında Hyperlapse'yi yayınlayan Instagram'ın ikinci uygulaması Layout'u kullanmak için Instagram hesabına ihtiyacınız olmadığını da sizlerle paylaşmamızda fayda var. Kısaca Instagram hesabı olan ya da olmayan herkes Layout uygulamasını kullanabilecek.

Şimdilik sadece iOS cihazlarda kullanabileceğiniz Layout uygulamasının Android versiyonu önümüzdeki günlerde yayınlanacak. Uygulamayı aşağıdaki bağlantıdan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ