Instagram'dan Fotoğraf Nasıl İndirilir? - Haberler - indir.com

Instagram'dan Fotoğraf Nasıl İndirilir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-09 22:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Günümüzde en çok kullanılan sosyal medya ağlarından biri olan Instagram üzerinden, kullanıcılar cihazlarına direkt olarak fotoğraf indiremiyorlar. Intagram'ın buna izin vermemesi, fotoğrafların güvenliği açısından iyiyken, bir yandan da kötü olabiliyor. Hem fotoğraf hem de video indirilmesine izin vermeyen Instagram üzerinden, başka yollarla fotoğraf ve video indirilmesi mümkün. Bu yöntemler, hem iOS  platformlarında hem de Android platformlarında kullanılabiliyor. Aynı şekilde, Instagram'da mobilde sunulanlar web üzerinde tam anlamıyla sunulmasa da, fotoğraf indirmek için kullanılacak yol, web üzerinde de kullanılabiliyor.

Instagram fotoğraf ve video indirme

Instagram üzerinden cihazlarınıza fotoğraf ve video indirmek istiyorsanız, bu işlem platformda direkt olarak yapılamasa da belli yollarla yapılabiliyor. Web üzerinden bu işlemi yapma isterseniz; indirmek istediğiniz içeriğin sağ kısmından, URL adresini kopyalamanız gerekir. Sonrasında downloadgram.com adresine giriş yaparak, URL'yi yapıştırıp indir butonuna basın ve içeriği indirin.

iPhone cihazınız üzerinden bu işlemi yapacaksanız, örneğin bu işlem için geliştirilen 'Video & Photo Downloader for Instagram' gibi bir uygulama indirmelisiniz. Uygulamayı kurduktan sonra, sağ üst tarafındaki Instagram logosuna tıklayın. Sonrasında, yine indirmek istediğiniz içeriğin URL'sini kopyalayıp, uygulamada Paste URL butonuna basarak yapıştırın. History bölümünden indirdiğiniz fotoğraf ve videonun kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Android cihazınızda da, yine bu işlem için bir uygulama indirmeniz gerekir. Bunun için Instasave uygulaması kullanılabilir. Uygulamaya girip Instagram anahtarını açtıktan sonra, yine URL'yi kopyalayıp uygulamaya yapıştırdığınızda, fotoğraf ya da videoyu indirmiş olursunuz.





PAYLAŞ