Instagram'dan dikkat çeken Nicolas Maduro değişikliği - Haberler - indir.com

Instagram'dan dikkat çeken Nicolas Maduro değişikliği

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-24 16:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Venezuela'da yaşanan siyasi hareketlilik Instagram'da da yer bul. İşte Instagram'da dikkat çeken Nicolas Maduro değişikliği.

Venezuela hem ekonomik hem de siyasi yönden oldukça sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Yaşanan değişimlerin tüm dünyada konuşulduğu ülke, sosyal medyada da kendine yer bulmuş durumda. Öyle ki konu ile ilgili yapılan incelemelerde Nicolas Maduro’nun Instagram hesabının değiştirildiği görüldü. Daha önceki dönemde başkan olarak yer alan ve onayı bulunan Nicolas Maduro’nun yapılan güncelleme ile birlikte mavi tik onayının kaldırıldığı dikkat çekti. 

Netflix'ten yeni Instagram özelliğiNetflix'ten yeni Instagram özelliği

Instagram'da Nasıl Mavi Tik Alınır?

Instagram’da Venezuela başkanına müdahale

Konu ile ilgili yapılan araştırmalarda Venezuela devlet başkanı olarak Instagram hesabında onaylı bulunan Nicolas Maduro’nun hesabı değiştirildi. Nicolas Maduro’nun seçime kadar kendisine geçici olarak Cumhurbaşkanı ilan etmesi, kısa süre içerisinde tepki çekmişti.  Özellikle Amerika Birleşik Devletleri'nin geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu oturum sonrasında almış olduğu karar Nicolas Maduro’nun bu konuda zor bir duruma düşmesine neden olurken Instagram'daki mavi tık da Instagram tarafından kaldırıldı. 

Yaşanan bu değişimler sonrasında özellikle siyasi açıdan sosyal medyada oldukça farklı tartışmalar yapılmaya başlandı.

Dünya Liderlerinin Twitter'daki Takipçi Sayıları 


İlgili uygulamalar
Instagram'dan Açıklama: Yemin Ederiz Gönderilerinizi GizlemiyoruzInstagram'dan Açıklama: Yemin Ederiz Gönderilerinizi Gizlemiyoruz

PAYLAŞ