Instagram'dan Açıklama: Yemin Ederiz Gönderilerinizi Gizlemiyoruz - Haberler - indir.com

Instagram'dan Açıklama: Yemin Ederiz Gönderilerinizi Gizlemiyoruz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-23 13:46:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Instagram son dönemlerde ortaya çıkan bir iddiaya göre, gönderileri sadece takipçilerin %7'lik bir kısmına gösterdiği söylendi. Bu söylentiler üzerine Instagram'da Twitter üzerinden açıklama yaptı. 

Musish İle Apple Music'i Masaüstünüzde Dinleyebileceksiniz

iPhone'da Instagram çoklu hesap yönetimi nasıl yapılır?iPhone'da Instagram çoklu hesap yönetimi nasıl yapılır?

Instagram'dan Açıklama: Yemin Ederiz Gönderilerinizi Gizlemiyoruz

Sosyal medya platformlarında önemli bir yere sahip olan Instagram, gönderileri gizlediği iddiaları ile boğuşuyor. Resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamalarda ise durumun çok daha farklı olduğu iddia edildi. Şirket yapmış olduğu bu açıklamada, fotoğrafların iddia edildiği gibi %7'lik bir kısmı gösterilmediği söyledi. Ayrıca ana sayfada bulunan algoritmayı da açıkladı. İşte Instagram açıklamaları: 

"Instagram’ın fotoğraflarınızı takipçilerinizin yalnızca %7’sine gösterdiğine dair olan gönderilerde bir artış fark ettik ve bu konuyu açıklığa kavuşturmak istiyoruz.”

“Ana sayfanızda ilk çıkanlar hangi görsellerle ve hesaplarla en çok etkileşime geçtiğinize göre belirlenir, gönderinin zamanı, Instagram’ı ne sıklıkla kullandığınız, kaç kişiyi takip ettiğiniz vs gibi değişkenlerin de etkisi vardır."

“Ana sayfa sıralamasında yakın zamanda bir değişiklik yapmadık ve sizi takip eden insanlardan gönderilerinizi saklamıyoruz -aşağı inmeye devam ederseniz bütün resimleri görebilirsiniz. Tekrardan, ana sayfanız size özeldir ve zaman içerisinde, Instagram’ı nasıl kullandığınıza göre evrimleşir.”


İlgili uygulamalar
Görme Engelli Bireyler Nasıl Instagram Kullanabilir?Görme Engelli Bireyler Nasıl Instagram Kullanabilir?
Instagram beğeni yarışına Ellen DeGeneres de katıldıInstagram beğeni yarışına Ellen DeGeneres de katıldı
Instagram'da favori renk nasıl öğrenilir?Instagram'da favori renk nasıl öğrenilir?

PAYLAŞ