Instagram'da tıklama dönemi başlıyor    - Haberler - indir.com

Instagram'da tıklama dönemi başlıyor   

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-12 18:30:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Instagram için geliştirilen yeni özellik bundan sonraki süreçte sosyal medya kullanım alışkanlıklarını değiştirebilir. Öyle ki tıklayarak sosyal ağda gezinme dönemi başlıyor.

Instagram’ın Beta kullanıcılarında test etmeye başladığı özellik oldukça dikkat çekti. Sosyal ağda gezinmeyi kolaylaştırmayı hedefleyen Instagram, tıklayarak gezinme özelliğini aktif hale getirirken artık kullanıcılar ekranda kaydırma yapmaya gerek kalmadan tek bir dokunuş ile Instagram’da içerikleri görmeye devam edebilecek.

Instagram zorbalığa karşı savaşta güçleniyorInstagram zorbalığa karşı savaşta güçleniyor

Instagram Hesabınız Bu Özellik İle Daha Güvenli Olacak

Ekran görüntüleri paylaşıldı

Konuyla ilgili ilk detaylar Supratesek Bose kullanıcı tarafından paylaşıldı. Kullanıcının paylaştığı bilgilerde ekran görüntüsü de yer alırken, ekrana gelen gönderiler tıklanarak geçilebilecek. Daha hızlı bir şekilde gezinti yapılmasını sağlayacağı öne sürülen özelliğin Instagram kullanıcıları tarafından nasıl karşılanacağı ise oldukça merak uyandırıyor.

Ekran görüntüsü ise şöyle;

Instagram tıklayarak gezinme özelliği ne zaman aktif olacak?

Şu anda sadece belirli bölgelerdeki belirli kullanıcılar tarafından test edilen özellik, son kontrollerin yapılması ile birlikte güncelleme olarak kullanıcılara sunulacak. Bu sürecin çok uzun olması beklenmezken kullanıcılar tarafından sosyal ağdaki bu durumun nasıl karşılanacağı aynı zamanda mobil alışkanlıkları da değiştirebilir. Instagram’ın bu konuda başarılı olması, diğer servis ve sosyal ağlarda da benzer özelliklerin gelmesini sağlayabilir.

Instagram Hesabı Kalıcı Olarak Nasıl Silinir?


İlgili uygulamalar
Instagram Hesabınız Bu Özellik İle Daha Güvenli OlacakInstagram Hesabınız Bu Özellik İle Daha Güvenli Olacak
Instagram'a Otomatik Engelleme Özelliği GeliyorInstagram'a Otomatik Engelleme Özelliği Geliyor
Instagram'dan Turkcell'e özel jest!Instagram'dan Turkcell'e özel jest!

PAYLAŞ