Instagram'da stalk yapmak çok kolay - Haberler - indir.com

Instagram'da stalk yapmak çok kolay

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-28 13:30:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Sosyal medya platformları içerisinde genç insanların ve popülerlerin sık kullandığı bir mecra olan Instagram, genç bireylere daha çok hitap ederken aynı zamanda onların isteklerine ve arzularına cevap veriyor. Instagram özellikle getirdiği Hikayeler özelliği ile insanların daha fazla vakit geçirdiği ve gözde uygulaması yaptı. Hal böyle olunca insanlar anlık paylaşımlarının her anını Instagram üzerinden yaptı. Yalnızca bu özelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyen sosyal medya platformu, geliştirdiği ve düzenlediği birçok özelliği ile gençlerin gözde platformu oldu. Instagram'da herkesin merak ettiği veya gizli gizli birilerin hesabını kontrol ettiği hesaplar vardır. Özellikle de kıskandığınız bir arkadaşınızın, eski sevgilinizin ya da hoşlandığınız birinin neler paylaştığını hesabına girip gizlice baktığı oluyordur. 

Instagram'da bir başkasın hesabında gezmeye stalk deniliyor

Bu gizli gizli bakmanın sosyal medya dilinde bir ismi var. Bir başkasının hesabında gezinmeye ve onun paylaşımlarını takip etmeye stalk deniliyor. Hal böyle olunca bu durum karşısında sessiz kalmayan Instagram, kullanıcılarının daha rahat stalk yapabilmesi için kollarını sıvadı. Bu aralar Instagram kullanıcılarının daha rahat bir şekilde stalk yapabilmesi için revizyon üzerinde çalışıyor. "Düğmeler, simgeler ve sekmeler" kısmına eklenecek olan değişiklik ile Instagram kullanıcıları daha kolay bir şekilde başka profiller üzerinden stalk yapabilecek. 

Instagram'da ne kadar zaman harcadığınızı görebileceksiniz!Instagram'da ne kadar zaman harcadığınızı görebileceksiniz!

Instagram bu özellikler üzerinde hala çalışıyor

Facebook'un sahip olduğu Instagram, son yayınladığı bir fotoğraf ile yeni geliştirdiği özelliklerin nasıl olacağı hakkında kullanıcılarına bilgi verdi. Bir diğer özellik ise IGTV, DM ve keşfet. Bu bölümlerde yer alan sekmeler sayesinde profiller ön plana çok kolay bir şekilde çıkabiliyor. Instagram'ın bir de işletme hesapları olduğunu göz önünde bulundurursak Instagram o hesaplara da "Mavi tık, ileti, arama ve E-Mail" alanlarında yaptığı yenilikler ile profillerinde görünebilecek. Henüz bu değişikler üzerinde çalışma sürdüren Instagram, ilerleyen günlerde test aşamasına sokacağını ve ardından da kullanıcıların kullanımına süreceğini duyurdu.


Instagram yeni alışveriş özelliğini tanıttıInstagram yeni alışveriş özelliğini tanıttı
Instagram'ın uygulama içerisinde ne kadar vakit geçirdiğinizi gösteren özelliği dağıtıma başladı!Instagram'ın uygulama içerisinde ne kadar vakit geçirdiğinizi gösteren özelliği dağıtıma başladı!
Instagram'dan Güvenlik İçin Üçüncü Parti Adımı GeldiInstagram'dan Güvenlik İçin Üçüncü Parti Adımı Geldi

PAYLAŞ