Instagram'da sesli mesaj nasıl gönderilir? - Haberler - indir.com

Instagram'da sesli mesaj nasıl gönderilir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-20 14:10:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Kullanıcıların mesajlaşmak adına da tercih etmeye başladığı Instagram sosyal ağında sesli mesaj göndermek de mümkün. Özellikle uygulama için yapılan yeni güncellemeler ile birlikte kişiler birbirine metin mesajı yerine sesli mesaj gönderebiliyor. Metin mesajı yazmak istemeyen ya da uzun uzun mesaj yazarak karşı tarafa mesaj göndermek istemeyen kişiler sesli mesaj seçeneğini tercih edebilir. Böylece daha pratik bir yol ile arkadaşlarınıza kolay bir şekilde mesaj gönderebilirsiniz.

Instagram’da sesli mesaj gönderme işlemleri

Instagram'da sesli mesaj göndermek isteyen kişilerin öncelikli olarak uygulamayı son sürüme güncellemesi gerekiyor. Son sürüme güncelleme ile birlikte sesli mesaj gönderme özelliğinin de aktif hale gelmesi sayesinde kolay bir şekilde bu işlemleri yapabilirsiniz.

Instagram Mesajlaşma Özelliğine KavuşacakInstagram Mesajlaşma Özelliğine Kavuşacak

Sesli mesaj gönderme işlemlerini yapmak adına öncelikli olarak sesli mesaj göndermek istediğiniz kişiyi seçin.

Daha sonrasında ise mesaj yazmak için açılan ekrandaki mikrofona tıklayarak konuşun. Böylece sesinizi kaydederek karşı tarafa sesli mesaj gönderebilirsiniz.

Bu pek çok farklı uygulamada da desteklenen bir özellik olduğu için sadece Instagram'da değil Instagram dışındaki diğer platformlarda da bu özellikten yararlanarak kolay bir şekilde karşı tarafa mesaj yollayabilirsiniz. Instagram üzerinden göndereceğiniz sesli mesajlar için herhangi bir süre kısıtlaması ya da bir kriter bulunmadığından dolayı istediğiniz zaman istediğiniz uzunlukta mesajlar oluşturarak gönderebilirsiniz. Bu bakımdan arkadaşlarınıza farklılık yapmak ve onlara sesli mesajlarınız ile ulaşmak istiyorsanız bu konuda mevcut seçenekleri kolay bir şekilde değerlendirebilirsiniz. 

Instagram'a sesli mesaj özelliği geldi


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ