Instagram'da Para Kazanan Fenomenlerden Bazı İpuçları - Haberler - indir.com

Instagram'da Para Kazanan Fenomenlerden Bazı İpuçları

Tahmini Okuma Süresi : 8 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-20 11:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Instagram belki de genç kitlenin tercih ettiği ilk sosyal medya platformu olarak karşımıza çıkıyor. Popüler bu servis daha çok fotoğraf paylaşımına yönelik özellikleri ile ön planda oluyor. Bu alanda fenomen olan Instagram fenomenleri ise yaptıkları paylaşımlar ile takipçilerinin dikkatini çekmeye devam ediyorlar. Ayrıca sahip oldukları yüksek takipçi rakamları ile de bu fenomenler hatırı sayılır miktarlarda Instagram üzerinden para kazanıyorlar. Bu durum ise kullanıcılar tarafından daha çok gezerek para kazanma olarak nitelendiriliyor. Bu noktada ise BuzzFeed tarafından yüksek takipçiye sahip olan 3 Instagram fenomeni ile röportaj yapıldı. Makyaj yıldızı olan Rowi Singh, sağlıklı yaşam hakkında paylaşımlarda bulunan Sarah ve fitness model olan Steph Smith dünyaca ünlü Instagram fenomenleri arasında yer alıyor. Peki bu fenomenlerin Instagram hayatı nasıl geçiyor gelin inceleyelim.

Mükemmel Fotoğrafı Çekme Süreci

Bu noktada Rowi, doğru açı ve fotoğrafı bulmak için 10, 50 ve hatta 100 kez bile fotoğraf çekimini tekrarladığını ifade ediyor. Oldukça titiz ve seçici bir yapıya sahip olan Rowi, bu yüzden pes etmiyor ve daha iyi fotoğraf için çekimlerini sürdürüyor.

Instagram’ı daha güvenli hale getirecek 8 ince ayarInstagram’ı daha güvenli hale getirecek 8 ince ayar

Seçiçi Olmaya Gerek Yok

Fitness model olan Steph ise bu kadar detaycı bir seçime gerek olmadığını ve doğru fotoğraf için doğru anı yakalamak olduğunu ifade ediyor. Diğer yandan Steph’in Instagram sayfasının bir renk bütünlüğü olmadığı için sıradaki paylaşımlar için fotoğraf seçiminin bir hayli kolay olduğunu ifade ediyor.

Fotoğraf Paylaşımı Bir Süreçten Geçiyor

  • Rowi birçok Instagram fenomenini şu yolları izlediğini ifade ediyor:
  • FaceTune fotoğraf düzenleme aracı ile ince düzeltmeler ve rötuşlar.
  • AfterLight uygulaması ile ton, kontrast, renk ve doygunluk gibi detay ayarlar.
  • VSCO ile filtreleme işlemleri.

Instagram'ın 2018 trendleri açıklandı

Büyük Takipçi Kitlesine Erişmek Zorlu Bir Süreç

Rowi bu noktada özverili olmak gerektiğini belirtiyor ve İstikrarlı ve doğru zamanlara dikkat ederek paylaşım yaptım, sevdiğim markalara yatırım yaptım ve markaları fotoğraflarıma etiketledim, takipçilerimin ne görmek istediğini anlamaya başladım.” Sözlerini ifade ediyor.

Kendin ve Özgün Olmak Önemli Bir Nokta

 

 

Steph sevdiğiniz bir işi yapıyorsanız ve başkalarını taklit etmeden özgün içerikler oluşturuyorsanız aldığınız beğeniler daha fazla zevk verecektir diyor.

Selfie ışıkları ve küçük hileler

Birçok fenomen tarafından kullanılan ve telefona takılan küçük selfie çemberleri ile fotoğraf kareleri daha etkileyici ve ışık dolu olarak karşımıza geliyor.

İlk Tercih Önceliği Doğal Işık

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Steph Smith (@stephclairesmith)'in paylaştığı bir gönderi (25 Oca, 2018, 2:56ös PST)

 

Bir selfie çekiyorsanız pencere önü gibi doğal ışığın olduğu bir alana geçmek avantaj olacaktır. Bu durum hem daha aydınlık bir yüz hem de daha doğru açı için yardım sağlayacaktır.

Instagram Profil Düzeni

Profilinizde fotoğrafların yan yana nasıl görüneceği ve ton ile renk uyumu gibi noktalar fenomenler tarafından dikkat edilen unsurlar arasında yer alıyor.

Düzenli Paylaşımların Önemi

Rowi tarafından bu noktada haftada en az 4-5 fotoğraf paylaşmam gerekiyor olarak dile getiriliyor. Bu noktada düzenli bir ritimde paylaşım yapılan profiller her zaman daha fazla öne çıkıyor.

Fotoğrafta Yer Alan Her Markanın Etiketlenmesi

Fotoğrafta yer alan obje veya nesnelerin sahip olduğu markaları etiketleyerek takipçileriniz için o ürünü bulmak daha kolay olacaktır.


Instagram'da '5xx server error' hatası! nedir?Instagram'da '5xx server error' hatası! nedir?

PAYLAŞ