Instagram'da Özel Mesajlaşma Dönemi Başladı - Haberler - indir.com

Instagram'da Özel Mesajlaşma Dönemi Başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Bugün New York'ta bir basın etkinliğinde konuşan Instagram'ın kurucusu Kevin Systrom, Instagram üzerinden üyelerin kendi aralarında özel mesaj göndererek fotoğraflarını paylaşabileceklerini duyurdu.

Facebook tarafından geçen yıl 1 milyar dolara satın alınan Instagram, kullanıcıların uzun zamandır beklediği ve sitemiz üzerinden de ''Instagram Mesajlaşma Özelliğine Kavuşacak'' başlıklı haberimizde duyurduğumuz üzere bugün itibari ile yeni özelliğini üyelerine sundu. Uygulamada yapılan güncelleme sonrasında üyeler kendi aralarında özel mesaj ile haberleşebilecekler.

Instagram bu özelliği sayesinde popüler mobil uygulamalar arasındaki yeri güçlendirirken, özel mesaj özelliğine sahip olan WhatsApp, Viber, KakaoTalk ve SnapChat gibi rakipleri de karşısına almış oldu. iOS, Android ve Windows Phone ile uyumlu bir şekilde çalışabilen Instagram, 150 milyonun üzerinde bir kullanıcı kitlesine sahiptir.

Instagram' ın özel fotoğraf paylaşımı ve mesajlaşma özelliğinin yayınlandığı yeni sürüm için güncelleme yapmak isteyenler ve Instagram mobil uygulamalarını ilk defa cihazlarına yükleyecek olan kullanıcılar aşağıdaki bağlantıları kullanarak ücretsiz uygulamayı indirebilirler.

Android için Instagram indir

iOS için Instagram indir

Windows Phone için Instagram indir





PAYLAŞ