Instagram'da Nasıl Mavi Tik Alınır? - Haberler - indir.com

Instagram'da Nasıl Mavi Tik Alınır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-08 09:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Popüler sosyal medya uygulamalarında bilinen veya ünlü kişilerin profillerinde mavi tik işareti yer alıyor. Bu mavi tik işaretleri o profilin doğrulanmış olduğunu ve gerçek bir kişi olduğu anlamına geliyor. Markalar için de aynı şey geçeli olup o şirketin gerçekliği kanıtlanmış oluyor. Bu durum Facebook, Instagram ve Twitter gibi birçok sosyal medya sitesi için geçerli oluyor. Instagram tarafında ise kullanıcılar mavi tik almak için çeşitli yollar deniyorlar. İnternet üzerinde birçok mavi tik alma yöntemleri yer alsa da, çoğunun geçersiz veya işlevsiz olduğunu ifade edebiliriz. Bizde sizlere Instagram’ın aktif ettiği bir seçenek üzerinden nasıl mavi tik başvurusu yapabilirsiniz bunlara bakacağız.

Instagram Mavi Tik Alma Yöntemi

İlk olarak Instagram hesabınıza girerek profil sekmesine ulaşın. Burada sağ paneli açarak Ayarlar bölümüne erişin. Gelecek olan ekranda Instagram seçenekleri ve birçok ayar menüsü sizleri karşılayacak.. Aşağı bölümlerde Hesap adı altında seçeneklerde Doğrulama Talebi adlı kısmı göreceksiniz, tıklayın. Karşınıza gelecek olan ekran bölümünde doğrulama talebi için sizlerden çeşitli bilgiler girmenizi isteyecektir. Bu gelen ekranda adınız soyadınız ile beraber insanlar tarafından bilinen adınız isteniyor. Hangi kategoride tanındığınız bilgisini de girdikten sonra sahip olduğunuz kimliğin fotoğrafını forma eklemeniz isteniyor.

Gerekli tüm bilgileri doldurduktan sonra ekranın alt bölümünde yer alan Gönder butonuna basmanız yeterli olacaktır. Instagram gerekli değerlendirmeyi yaptıktan sonra tanınırlığı yetersiz ise bu kişinin başvurusunu kabul etmeyecektir. Doğrulama talebinizin geri çevrilme ihtimalinin de olduğunu unutmayın. Kabul edilmediği durumlarda ise gerekli düzenlemeleri yaparak tekrardan başvurabilirsiniz. Instagram’ın bu başvuruyu değerlendirme süresi net bir şekilde belli olmuyor. Talebin onaylanma durumunu yükseltmek için tüm bilgilerin eksiksiz ve doğru bir şekilde girildiğinden emin olunuz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ