Instagram'da mesaj içinde GIF gönderebileceksiniz - Haberler - indir.com

Instagram'da mesaj içinde GIF gönderebileceksiniz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-24 10:10:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Instagram içerisinde mesaj GIF gönderme özelliğini iOS ve Android kullanıcıları için paylaştı. GIF animasyonları, Instagram'da hikaye kısmında en çok kullanılan özelliklerden birisidir. Bu en sık kullanılan GIF özelliği mesajların arasında yoktu. Birileriyle, mesaj kısmında konuşurken herhangi bir GIF atamıyordunuz. Çünkü böyle bir özellik yoktu. Artık bu özelliğe kavuşacak güncelleme geldi.

Instagram'da mesaj içinde GIF gönderebileceksiniz

 

2018 Instagram trendleri2018 Instagram trendleri

Instagram'ın GIF özelliğinden yararlanmak oldukça kolay, öncelikle Instagram'ı son sürümüne güncellemelisiniz. Böylelikle GIF özelliğine kavuşmuş olursunuz. Bu özelliği kullanmak için Instagram kullanıcıları, sohbet ekranında mesaj yazdıkları kısımda GIF ikonuna tıklayarak karşılarına gelen animasyonları seçerek gönderebiliyorlar. Tıpkı hikayeler kısmında olduğu gibi, mesajlarda da Giphy'nin geniş GIF kütüphanesi bulunuyor. Eğer Giphy nedir bilmiyorsanız şöyle açıklayalım; İçerisinde yüz binlerce GIF animasyonu barındıran bir sitedir. İstediğiniz herhangi bir animasyonu bu siteye girerek kolayca indirebilirsiniz. GIF desteği bulunduran çoğu platform ise bu site ile birlikte çalışarak platformlarına GIF desteği kazandırıyorlar. En son güncelleme ile birlikte Instagram'da bu özelliği destekleyecek.

Bu özelliği Instagram içerisinde kullananlar için ise sürpriz bir seçenek bulunuyor. Bu seçenek "Rastgele" yazısına dokunulduğunda, kullanıcının aradığı konuya uygun fakat kullanıcı tarafından hiç seçilmemiş bir animasyon karşı tarafa gönderiliyor. Instagram, mesaj içinde GIF gönderme özelliğini iOS ve Android işletim sistemleri için en yeni versiyonda yayınladı. Yani bu özelliğe sahip olmak için Instagram'ı son sürümüne güncellemelisiniz.


Instagram'dan kullanımı kolaylaştıracak yeni özellikInstagram'dan kullanımı kolaylaştıracak yeni özellik
Instagram Videolara Etiketleme Özelliği GeliyorInstagram Videolara Etiketleme Özelliği Geliyor
Instagram Hikayelere Alışveriş Özelliği GeldiInstagram Hikayelere Alışveriş Özelliği Geldi

PAYLAŞ